Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Blogs

Op deze pagina deel ik mijn tips, blogs en interessante artikelen op gebied van vitaliteit, leefstijl en events. Heel veel leesplezier!

Hoe OERsterk zijn jullie als individu, team en organisatie?

Hoe OERsterk zijn jullie als individu, team en organisatie?

De afgelopen tijd (COVID periode) zijn we als organisatie, team en individu behoorlijk op de proef gesteld... 

Verbinding 

Minder verbondenheid met elkaar is een voorbeeld wat bij veel organisaties behoorlijk wat impact heeft gehad en waarvan de gevolgen misschien nog steeds merkbaar zijn. Hoe gaan jullie hier momenteel mee om? Hoe geef je hier invulling aan, op het moment dat veel medewerkers nog thuis werken en dit misschien grotendeels zo blijft? 

EYEOPENER - voeding is maatwerk

EYEOPENER - voeding is maatwerk

Evolutie en voeding

Afgelopen vrijdag volgde ik dag 2 van mijn OERsterk coach opleiding. Voeding stond hierin centraal. Een dagvullend programma, wat op een boeiende wijze werd ingevuld door Anne Ruurd Hoogeveen van OsteoVitaal. Samen met Anne Ruurd hebben we een stap terug gedaan in de tijd. Hoe zag onze leefomgeving er vroeger uit, hoe is deze de afgelopen jaren veranderd en wat kunnen we daarvan leren?

Tips voor een vitale thuiswerkplek

Tips voor een vitale thuiswerkplek

Thuiswerken is inmiddels een feit! Veel organisaties hebben hier al een goede weg in gevonden en hebben snel kunnen schakelen, door alle medewerkers te voorzien van benodigde apparatuur om thuis te kunnen werken en systemen om dit op een goede manier te kunnen doen. Maar hebben jullie ook inzichtelijk van iedere medewerker hoe de thuiswerkplek eruit ziet? Heeft iedereen wel een aparte ruimte om ongestoord te kunnen werken? Hoe is de werkplek ergonomisch ingericht? Hoeveel afleiding heeft iemand thuis? Et cetera.

Meer impact maken met je event of training?

Meer impact maken met je event of training?

Het is toch altijd weer een klus om een event of training te organiseren. Waar haal je de tijd en creativiteit vandaan? Uiteraard ben je op zoek naar een training of event dat...

🤩 Leuk en origineel is. Voor iedereen.

🧘‍♀️ Op rolletjes verloopt en dat jij rustig achterover kunt leunen, of zelf ook deel kunt nemen en samen met je collega's kunt genieten van de dag(en).

🏃‍♀️🚀 Iets in beweging zet. Letterlijk en figuurlijk. Een dag of meerdaags event vraagt kostbare tijd, van jou als organisator en van de deelnemers. Dan wil je uiteraard indruk maken. Inzichten brengen. Iets bereiken.

📈 Blijft hangen bij de deelnemers. Dat er nog jaren over nagepraat wordt en dat jullie met de nieuwe inzichten aan de slag gaan. Dat jullie nieuwe patronen ontwikkelen. Dit betekent een stukje gedragsverandering in gang zetten en vooral vasthouden.

 

Lees hieronder de tips!

Campinglife - Waarom worden we daar zo gelukkig van en hoe houd je dit vast?

Campinglife - Waarom worden we daar zo gelukkig van en hoe houd je dit vast?

Als ik het nieuws mag geloven, stonden de Nederlandse campings bomvol in de meivakantie ⛺️

Ook wij waren op de camping te vinden, met ons eigen mini huisje.

Afgelopen week heb ik regelmatig over de vraag uit de titel nagedacht met mijn partner. Wat betekent dit voor ons?

Case: Personeelsevenement in het teken van Vitaliteit

Case: Personeelsevenement in het teken van Vitaliteit

Vitaliteit op de werkvloer

De letterlijke betekenis van vitaliteit is levensenergie, de hoeveelheid energie en levenskracht. Kort gezegd: Waar gaan je ogen van stralen? Waar spring jij je bed voor uit? Vitale medewerkers bruisen van de energie en inspiratie, wat bevorderlijk is voor de werksfeer, kwaliteit én productiviteit. Daarnaast is bewezen dat medewerkers die in een vitale organisatie werken zich veel meer betrokken voelen bij de organisatie en net even dat stapje harder lopen, wat tot betere samenwerking en prestaties leidt. Hoe mooi is het als je dit als organisatie kan stimuleren?!

Regeren is vooruitzien

Regeren is vooruitzien

Zijn jullie er klaar voor als we straks weer naar kantoor mogen?

Er komt een moment dat Rutte de magische woorden zal uitspreken ‘de maatregelen worden versoepeld, we kunnen weer naar kantoor.’

Misschien hebben jullie, als organisatie, besloten om het thuiswerken deels voort te zetten. Naast de nadelen die we de afgelopen periode hebben ervaren, zijn er ook zeker voordelen die we met z’n allen ondervonden hebben tijdens het thuiswerken. Denk bijvoorbeeld aan: meer flexibiliteit voor medewerkers, efficiënter werken, minder reistijd en reiskosten.

Echter deels gaat er ook weer op kantoor gewerkt worden, daar zal een nieuwe balans in komen.

Stel je vraag

Heb je vragen, of behoefte om eens samen te sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat het me weten!