Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Wie ben ik?

Be in Charge is...

De regie pakken (als organisatie): de vitaliteit en ontwikkeling van jouw medewerkers is onlosmakelijk verbonden aan de productiviteit, innovativiteit en de samenwerking binnen jouw organisatie. Hoe kun je als werkgever je medewerkers ondersteunen in het bereiken van meer energie en plezier? In het maken van gezondere keuzes en daarmee een fitter lijf?

De rode draad in de Land of Change programma's is avontuur en natuur. Loskomen van de vertrouwde context en vastgeroeste patronen. Aan de slag gaan met duurzame (gedrags)verandering, vanuit een inspirerende omgeving en de juiste energie.

De regie pakken (als individu): hoe zorg je er nu voor dat je die ene stap naar meer vitaliteit en meer energie wél gaat zetten? En als je deze dan gezet hebt, hoe zorg je er voor dat je volhoudt en dat het onderdeel wordt van je leven in de vorm van nieuwe blijvende gewoontes? Kortom, wat wordt jouw persoonlijke Land of Change? 

Bianca (B) in chargeregelen, structuur aanbrengen, organiseren, ontzorgen. Creatieve events gericht op persoonlijke- en teamontwikkeling. Een combinatie van verschillende werkvormen, op mooie locaties in de natuur. Dat is waar ik een HELL YES gevoel van krijg!

De drijvende kracht achter Be in Charge. Mijn eigen onderneming waarin ik sinds 2021 mijn jarenlange ervaring als Event- en Projectmanager samenbreng met mijn kennis als OERsterk Leefstijl coach en Psychologie van Gezondheidsgedrag.

Na mijn opleiding Leisure Management ben ik een paar jaar werkzaam geweest in de internationale sportreizen en -events als Projectmanager. Vervolgens een uitbreiding hierop met Vitaliteitsprogramma’s binnen organisaties. Na een overstap richting zakelijke events, met name teambuilding en teamtrainingen, ben ik mijn eigen bedrijf gestart (Be in Charge). Ik heb een opleiding tot OERsterk leefstijlcoach gevolgd en van hieruit richt ik mij vooral op vitaliteitsprogramma’s binnen organisaties en ondernemers.

Gedwongen keuze

Ik kwam zelf in een situatie terecht, waarin ik werd gedwongen om een andere keuze te maken in mijn carrière. En man... wat was dat spannend en onzeker. Maar het bracht me ook kansen. De vrijheid om mijn leven en mijn werk op mijn manier in te vullen. Zelf richting te geven. Voor mij was (en is) dit vooral meer buiten zijn, in de natuur, meer bewegen. Dit zorgt ervoor dat ik lekkerder in mijn vel zit. 

Uiteraard ben ik mezelf ook regelmatig tegengekomen...

De perfecte ondernemer, moeder, partner, vriendin. etc zijn... Ga er maar eens aan staan! Ik kwam erachter dat het allemaal begint met meer mezelf zijn. Voor mij betekent dit: goed voor mezelf zorgen. Zodat ik sterker in mijn schoenen sta, meer energie heb en keuzes maak vanuit een HELL YES gevoel. 

De OERsterk coachopleiding en opleiding Psychologie van Gezondheidsgedrag hebben hieraan bijgedragen. Zij hebben mij geholpen om gezondere en bewustere keuzes te kunnen maken, snappen hoe mijn lichaam werkt en wat het wanneer nodig heeft. 

Het is mijn missie om mensen mee te nemen naar buiten de natuur in. Gave avonturen te beleven. Mensen uitdagen hun comfortzone op te zoeken, grenzen te verleggen en hen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met heel veel plezier en vanuit een gezonde en duurzame leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik ergens in het bos, op het strand of in de bergen te vinden. Wandelend, op de MTB, sup of op de piste.

Bestaande paden, of nieuwe paden ontdekken. Ik probeer juist ook dichtbij huis kleine avonturen voor mezelf op te zoeken, dit maakt het voor mij makkelijk om het ook daadwerkelijk te doen - AVONTUURLIJKER LEVEN en meer HELL YES in mijn leven!

 

Stel je vraag

Heb je vragen, of behoefte om eens samen te sparren over de mogelijkheden voor jou? Laat het me weten!