Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Missie & Visie

Making the world a better place with inspiring experiences in nature


'Experiences' waarbij het draait om: ontdekken, creëren, beleven, bewegen

Be in Charge organiseert waardevolle en verrassende evenementen op unieke buitenlocaties (zoveel mogelijk in de natuur).

Met een zo klein mogelijke voetafdruk en een zo groot mogelijke impact.
Op het welzijn van de omgeving (klimaat, mens, maatschappij). Op het welzijn en de gezondheid van de organisatie en de individu.

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen en in contact te brengen met lokale (impact) ondernemers, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid.

Rode draad in de programma's van Be in Charge

🌿 Natuur - geen telefoon en internet. Geen vergaderzaaltje, geen klaslokaal. Uit je hoofd en uit je comfortzone. Geïnspireerd door de natuur en door elkaars talenten. Lopen in de natuur activeert het probleemoplossend vermogen van je hersenen. Zo ondersteunt bewegen in de natuur je persoonlijk ontwikkelingsproces en wordt je continu uitgedaagd.

🗺 Avontuur - met prikkelende activiteiten en spel leer je jezelf en elkaar beter kennen. Waar liggen ieders krachten en uitdagingen en overwin jezelf!

🔥 De comfortzone oprekken - groei stimuleren en veerkracht vergroten. Jezelf en je team uitdagen, buiten de gebaande paden gaan. Als individu en team sterker worden, door comfortabel te worden met het oncomfortabele. Dingen eens op een andere manier te bekijken en te doen.

💫 Verbinding met de natuur, met jezelf, met elkaar - échte aandacht voor elkaar en voor gezondheid, individueel en op de werkvloer. Vanuit mijn achtergrond als OERsterk leefstijl coach.

🧭 De regie pakken (Be in Charge) en bewuster kiezen - hoe stimuleer je leiderschap? Richting jezelf, de mensen om je heen en je leefomgeving. Leiderschap waarbij je leiders en medewerkers écht in hun kracht staan. Hierdoor beter sturing kunnen geven aan hun werk en aan elkaar.

Van frisse lucht naar frisse inzichten en onderlinge connecties.

Be in Charge staat voor: inzetten van mijn kennis als OERsterk leefstijl coach; inzetten van mijn expertise als project-/ eventmanager; de kracht van buiten zijn (natuur); avontuur aangaan en grenzen verleggen; creatieve concepten op unieke locaties; volledige ontzorging.

Mijn aanpak in het creëren van events met impact

- Avontuur en natuur spelen een essentiële rol. Het laat je anders kijken naar bepaalde zaken. Het verruimt je blik, doorbreekt bestaande patronen en overtuigingen. Het maakt je sterker en weerbaarder.

- Buiten je comfortzone is het spannend. Je kent het daar niet, daar doe je dingen die je nog niet eerder gedaan hebt. MAAR... daar zit juist je groei! Daag elkaar uit om die comfortzone wat vaker op te zoeken en op te rekken...

- De kracht van buiten en buitenlocaties inzetten. Gebruik maken van de positieve effecten van buiten zijn. Meer hierover zie!

- Samenbrengen van verschillende perspectieven. Elkaar verrijken met inzichten, goede/prikkelende vragen en kennis.

- Maatwerk. Er bestaat geen 'one size fits all'. Om zoveel mogelijk impact te maken met je event en je mensen in beweging te krijgen, kijken we samen naar wat er speelt binnen de organisatie. Waar hebben jullie behoefte aan? Wat spreekt aan bij jullie medewerkers?

- Wat hebben jullie nodig? Positieve energiebalans. Open mindset. Juiste context creëren (ben je bewust van jouw eigen invloed en verspil geen energie aan zaken die buiten jouw invloedsfeer liggen). Jezelf en elkaar beter leren kennen (overtuigingen, belemmerende gedachten, kwaliteiten, kernwaarden, valkuilen). We gaan hier samen mee aan de slag.

- Tijd en ruimte creëren om elkaar echt goed te leren kennen. Plezier te maken met elkaar. Verbinden met elkaar vanuit rust en ontspanning.

- Kennis over je lichaam en mindset, vanuit mijn kennis als OERsterk leefstijlcoach. Zodat je zelf kunt werken aan een vitale basis, individueel en als team.