Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, krijgen ze nieuwe, frisse inzichten. Deze nieuwe inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Missie & Visie

Missie & visie

Be in Charge organiseert outdoor events op unieke locaties in de natuur, in combinatie met coaching.

Een mix van avontuur, grenzen verleggen, in beweging komen en spel. Afgestemd op thema's als (persoonlijk) leiderschap, samenwerking, ontwikkeling en duurzaamheid.

Denk aan events of uitjes, waarbij...

🌿 De natuur het event versterkt. Zingende vogels, frisse wind, prikkende grassprietjes… De elementen versmelten met het event.

🧭 Persoonlijke én teamontwikkeling centraal staan.

💫 Ruimte is voor échte aandacht voor elkaar en voor de vitaliteit (vanuit mijn achtergrond als OERsterk leefstijl coach)

🗺 Ieder zijn of haar eigen avontuur aangaat en ontwerpt (mbv de Land of Change)

Met als resultaat, waardevolle voordelen voor de fysieke en mentale gezondheid. Het leidt tot een toename van creativiteit, vermindering van stress en verbetering van de stemming. Het ervaren van deze effecten zal het belang van respect voor het milieu benadrukken en mogelijk bijdragen aan het bereiken van een duurzame balans.

Rode draad in de programma's van Be in Charge

🌿 Natuur - geen telefoon en internet. Geen vergaderzaaltje, geen klaslokaal. Uit je hoofd en uit je comfortzone. Geïnspireerd door de natuur en door elkaars talenten. Lopen in de natuur activeert het probleemoplossend vermogen van je hersenen. Zo ondersteunt bewegen in de natuur je persoonlijk ontwikkelingsproces en wordt je continu uitgedaagd.

🗺 Avontuur - met prikkelende activiteiten en spel leer je jezelf en elkaar beter kennen. Waar liggen ieders krachten en uitdagingen en overwin jezelf!

🔥 De comfortzone oprekken - groei stimuleren en veerkracht vergroten. Jezelf en je team uitdagen, buiten de gebaande paden gaan. Als individu en team sterker worden, door comfortabel te worden met het oncomfortabele. Dingen eens op een andere manier te bekijken en te doen.

💫 Verbinding met de natuur, met jezelf, met elkaar - échte aandacht voor elkaar en voor gezondheid, individueel en op de werkvloer. Vanuit mijn achtergrond als OERsterk leefstijl coach.

🧭 De regie pakken (Be in Charge) en bewuster kiezen - hoe stimuleer je leiderschap? Richting jezelf, de mensen om je heen en je leefomgeving. Leiderschap waarbij je leiders en medewerkers écht in hun kracht staan. Hierdoor beter sturing kunnen geven aan hun werk en aan elkaar.

Van frisse lucht naar frisse inzichten en onderlinge connecties.

Be in Charge staat voor: inzetten van mijn kennis als OERsterk leefstijl coach; inzetten van mijn expertise als projectcoördinator en programmamanager; de kracht van buiten zijn (natuur); avontuur aangaan en grenzen verleggen; creatieve concepten; volledige ontzorging.

Mijn aanpak

  • Avontuur en natuur spelen een essentiële rol. Het laat je anders kijken naar bepaalde zaken. Het verruimt je blik, doorbreekt bestaande patronen en overtuigingen. Het maakt je sterker en weerbaarder.
  • Buiten je comfortzone is het spannend. Je kent het daar niet, daar doe je dingen die je nog niet eerder gedaan hebt. MAAR... daar zit juist je groei! 
  • Verbinden met gelijkgestemden. Ervaringen delen en elkaar aanmoedigen.
  • Samenbrengen van verschillende perspectieven. Elkaar verrijken met inzichten, goede/prikkelende vragen en kennis.
  • Maatwerk. Er bestaat geen 'one size fits all'. Ik kijk naar jullie specifieke situatie, kies daar mijn recept bij, evt aangevuld met supplementen van partners. Juiste kennis en expertise in huis halen.
  • Ik creëer bewustwording en geef jullie inzicht. Ontwikkel jullie skills en vaardigheden. Zodat jullie ook na mijn begeleiding zelf de regie kunnen pakken. Over je lijf en je bedrijf.
  • Wat heb ik van jullie nodig? Open mind, eerlijkheid (naar de groep én naar jezelf), respect naar elkaar en naar mij, commitment, vertrouwen, alle 'ja-maren' overboord.
  • Wat hebben jullie nodig? Positieve energiebalans. Growth mindset. Juiste context creëren (ben je bewust van jouw eigen invloed en verspil geen energie aan zaken die buiten jouw invloedsfeer liggen). Jezelf beter leren kennen (overtuigingen, belemmerende gedachten, kwaliteiten, kernwaarden, valkuilen). We gaan hier samen mee aan de slag, aan de hand van prikkelende opdrachten.
  • Ruimte voor bewustwording en ontwikkeling vanuit rust en ontspanning.
  • Kennis over je lichaam en mindset, vanuit de OERsterk theorie