Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Case: Personeelsevenement in het teken van Vitaliteit

Vitaliteit op de werkvloer

De letterlijke betekenis van vitaliteit is levensenergie, de hoeveelheid energie en levenskracht. Kort gezegd: Waar gaan je ogen van stralen? Waar spring jij je bed voor uit? Vitale medewerkers bruisen van de energie en inspiratie, wat bevorderlijk is voor de werksfeer, kwaliteit én productiviteit. Daarnaast is bewezen dat medewerkers die in een vitale organisatie werken zich veel meer betrokken voelen bij de organisatie en net even dat stapje harder lopen, wat tot betere samenwerking en prestaties leidt. Hoe mooi is het als je dit als organisatie kan stimuleren?!

Vitaliteit gaat vooral over de fysieke en de mentale gezondheid en gesteldheid van de medewerkers. Dit heeft dus niet alleen te maken met de vitaliteit op de werkvloer maar ook de vitaliteit thuis! Dit betekent dat er, naast het inzetten op acties die helpen om vitaler te worden juist ook bewustwording gecreëerd moet worden onder de medewerkers.

Het gaat er niet om dat jij als werkgever vitale medewerkers wilt, het gaat erom dat je medewerkers zelf inzien hoe belangrijk het is dat zij zelf vitaal zijn! Maar hoe doe je dat?

Een mooie eerste stap kan zijn om het Vitaleitsplan te lanceren waar de Vitaliteitsdag voor jouw medewerkers een onderdeel van kan zijn! Lees onderstaand de Vitaliteitsdag welke wij voor een klant hebben mogen organiseren.

De klantwens

De wens van de klant was het creëren van bewustwording van vitaler leven onder de medewerkers en hier handvaten voor aanreiken. Voor deze Vitaliteitsdag werd een unieke historische locatie (Fort Westoever te Den Helder) gekozen. Deze dag bestond uit verschillende onderdelen. Allereerst de sfeervolle Vitaliteitsmarkt met onze steigerhouten kramen, verschillende uitdagende workshops, werd er een bekende topsporter uitgenodigd om de medewerkers toe te spreken en konden medewerkers de hele dag door genieten van gezonde en verantwoorde hapjes en drankjes geserveerd uit twee foodtrucks, genieten van juices uit de juicebar en als afsluiting een heerlijke Biologische BBQ.

Vitaliteitsmarkt

De Vitaliteitsmarkt werd buiten op het terras van Fort Westoever gehouden. Door de inzet van onze steigerhouten kramen gaf dit de markt meteen sfeer en body. Verschillende ondernemers uit de regio, die met hun vak aansluiten op het gebied van Vitaliteit, kregen een plekje om de medewerkers hierover te informeren. Denk aan voedingsadvies, Loopbaan APK, Gezond in balans (o.a. de stresstest), stoelmassage en voetreflexmassage.

Workshops

Over de hele dag werden er diverse workshop aangeboden, gerelateerd aan vitaliteit.

Denk aan de workshop Stretch & Relaxation, workshop Bootcamp en Fun Boxing en workshops Bierproeverij en Braintraining. Elke workshop had een duur van 45 min. Iedere medewerker kon zich voorafgaand aan deze Vitaliteitsdag inschrijven voor twee workshops.

Uiteraard was er rekening gehouden met een ruimte waar een ieder zich weer op kan frissen na deze inspannende workshops.

Spreker

Binnen in de grote zaal van Fort Westoever werd de spreker Edith Bosch verwelkomd. Edith is meervoudig Olympisch medaillewinnaar en zelfstandig ondernemer. Met haar passie en haar levensverhaal inspireert ze mensen om bewuster te worden van vitaliteit!

Catering

Bij vitaliteit is voeding ook erg belangrijk. Goede voeding staat voor een energieke levenshouding.

De Vitaliteitsdag begon met een energizer (fruit/groente smoothie), Amuzelepels met mini salades van het seizoen en minisoepjes. Geserveerd uit twee foodtrucks. Een goede start van de dag waar alle medewerkers vol energie aan konden deelnemen. Tijdens de Vitaliteitsdag konden de medewerkers gebruik maken van de open Juice bar en drankjes halen bij de bar.

Aan het einde van de dag stond er een heerlijke BBQ klaar en kon er bij de biologische broodbar genoten worden van diverse soorten brood en bij de saladebar kon een salade samengesteld worden met een overvloed aan heerlijke producten uit de regio en het seizoen.

Het werd een energieke en inspirerende middag!