Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Meer impact maken met je event of training?

Het is toch altijd weer een klus om een event of training te organiseren. Waar haal je de tijd en creativiteit vandaan? Uiteraard ben je op zoek naar een training of event dat...

🤩 Leuk en origineel is. Voor iedereen.

🧘‍♀️ Op rolletjes verloopt en dat jij rustig achterover kunt leunen, of zelf ook deel kunt nemen en samen met je collega's kunt genieten van de dag(en).

🏃‍♀️🚀 Iets in beweging zet. Letterlijk en figuurlijk. Een dag of meerdaags event vraagt kostbare tijd, van jou als organisator en van de deelnemers. Dan wil je uiteraard indruk maken. Inzichten brengen. Iets bereiken.

📈 Blijft hangen bij de deelnemers. Dat er nog jaren over nagepraat wordt en dat jullie met de nieuwe inzichten aan de slag gaan. Dat jullie nieuwe patronen ontwikkelen. Dit betekent een stukje gedragsverandering in gang zetten en vooral vasthouden.

 

Lees hieronder de tips!

Locatie 🏕 🌅
Een externe locatie zorgt ervoor dat je loskomt van je vertrouwde context.

Doorbreek je bestaande patronen en belemmeringen. Met name locaties in een natuurlijke omgeving zorgen voor een andere kijk op zaken, inspireren, ontspannen en stimuleren creativiteit.

Be in Charge geeft de voorkeur aan events in de natuur, vanwege de voordelen die natuur ons biedt:

  • Natuur verlaagt je hartslag en het stresshormoon cortisol en zorgt daarmee voor ontspanning.
  • Natuur oordeelt niet. Iedereen is gelijk en heeft het recht om zijn of haar ideeën te uiten. Alles is goed en mag.
  • Natuur stimuleert het creatie vermogen van onze geest. Herken je dat gevoel, dat je ergens helemaal in vast loopt. Je gaat vervolgens een rondje wandelen en ineens krijg je een geniaal idee!
  • Natuur zorgt ervoor dat je loskomt uit je bestaande omgeving. Met bestaande patronen en afleiding. Hier ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en onderlinge connecties.

Kortom: de ultieme omstandigheden om vanuit vertrouwen en ontspanning uit je comfortzone te komen, nieuwe inzichten te ontwikkelen, open minded, inspiratie krijgen voor andere manieren, nieuwe onderlinge connecties.


Avontuur 🗺🧭
Verwerk een vleugje avontuur in je event.

Avontuur is het contrast met het dagelijkse leven en geeft je daarom het gevoel dat je LEEFT. In plaats van dat je het gevoel hebt dat je leven door je vingers glipt.
Avontuur prikkelt, daagt uit tot ontdekken van het onbekende. Losbreken uit je comfortzone. Dat maakt je sterker en veerkrachtiger. Hier zit de ontwikkeling. Nieuwe ervaringen werken verfrissend.

In de comfortzone blijven = stilstaan
Buiten je comfortzone gaan = groei

Check-in en intentie 🔋
Hoe zitten de deelnemers erbij, qua energie en waar zitten zij met hun hoofd?

Spelen er zaken die eerst geventileerd moeten worden, om vervolgens met een open mind het event te beleven. En dus open te staan voor nieuwe inzichten.
Daarnaast is het goed om ieders intentie bij het event benoemd te hebben. Wat wil je eruit halen, wat zijn je verwachtingen, wanneer is het event voor jou geslaagd?

Bewegen 🏃‍♀️🚴‍♀️
Kom in beweging, letterlijk en figuurlijk.

Je kent vast de uitspraak 'sport verbindt'. En dit hoeft geen marathon te zijn, je kunt de activiteit zo actief maken als je zelf wilt. Je kunt ook een keuzeprogramma aanbieden, zodat het laagdrempeliger wordt voor de deelnemers

Je kunt het element 'bewegen' ook inzetten om van A naar B te komen of een spelelement op te nemen.

Figuurlijk zorgt fysieke beweging ervoor dat het gaat het stromen. Je bloed en gelukshormonen, maar ook de ideeën. Ideeën voor de manier van samenwerken, uitdagingen waar jullie mee te maken hebben, nieuwe kansen grijpen, et cetera.

Verschillende werkvormen 🚀🎯
Door het inzetten van verschillende werkvormen, houd je de aandacht erbij.

Stimuleer je betrokkenheid en interactie. En creëer je een open en laagdrempelige setting, waarin de deelnemers zich vrij voelen om echt actief deel te nemen en eigen inbreng te geven.

Opvolging 📈🗓
En nu?

Hoe zorg je dat jullie ervaring, het geleerde, jullie voornemens on top of mind blijven en onderdeel worden van jullie dagelijkse patronen?
Zorg voor een helder, gezamenlijk plan: waar willen jullie naar toe? Wanneer? Hoe gaan jullie de verantwoordelijkheden verdelen? Hoe maken jullie het leuk? 

Het is belangrijk dat dit een gezamenlijk plan wordt, zodat iedereen zich betrokken voelt bij de doelen. Maak afspraken over of en hoe je elkaar aan mag spreken op het moment dat iemand het plan niet naleeft. Koppel leuke nevenactiviteiten en uitdagingen aan het plan. Zorg voor beloningen en vier feestjes (onthoud: dit hoeft niet altijd groots en meeslepend, kan hem ook in kleine dingen zitten).

Expertise 🧐
Schakel de hulp, kennis en netwerk in van een externe partij.

Iemand die snel kan schakelen. Die ervaring heeft. Jullie organisatie goed kent en een netwerk van leveranciers. Dan hoeven jullie het wiel niet opnieuw te vinden. Zonde van je tijd!


#Locaties #outdoorevents #zakelijkeevenementen #natuur #bewegen #eventsmetimpact #creativiteit #inspiratie #vitaliteit