Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Land of Change goes Sweden!

Vrijdag 15 maart a.s. 20.00 uur organiseer ik met WeLeaf een live Q&A over het avontuur naar Zweden!

Wil je hier bij zijn? Laat het me weten

Ja dit wil ik!

"Het veranderen van vastgeroeste routines, gewoontes en keuzes vraagt lef. Lef om eerlijk te zijn naar jezelf. Lef om oprecht te zijn naar anderen. Lef om te bewegen in de richting die je wilt en het lef om daarbij paden te nemen die je niet eerder nam."

 

Gaat Land of Change Sweden je net iets te ver (letterlijk en figuurlijk), kijk dan snel bij trektocht Maashorst (noord Brabant) of Hoge Kempen (België). Deze data staan nog niet gepland, maar als je interesse hebt, laat het me weten! 

Ik ga liever iets dichterbij huis op avontuur!

Samen met WeLeaf begeleid ik een gaaf drie-maanden-programma, waarin we het leiderschapsprogramma de Land of Change combineren met de kennis en ervaring van WeLeaf op gebied van avontuurlijk leven. Leven op eigen kracht. Leven van en in de wildernis. Leven volgens je eigen waarden en dromen. 

Met de Land of Change bieden we je een reis, voor jou op maat, om je persoonlijke leiderschap naar een hoger niveau te tillen. In deze snelle en uitdagende wereld kan het moeilijk zijn om stil te staan en te reflecteren, maar juist nu is het essentieel. We nodigen je uit om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en een diepe duik te nemen in jezelf.

In de Land of Change ga je het heft in eigen handen nemen. Aan de hand van verschillende fases van verandering, ga je bouwen aan nieuwe (gezondere) gewoontes en gooi je oude vastgeroeste gewoontes overboord. Het wordt jouw Land of Change. Stappen en acties die bij jou passen. Waarbij we jouw context meenemen. Ieder lichaam is anders, ieder karakter is anders en iedere situatie is anders.

Een belangrijk onderdeel van dit Land of change programma is De Wildernisretreat in Zweden. Hier krijg je de tijd en ruimte om de waardevolle inzichten, die je over jezelf hebt opgedaan, in de praktijk te brengen. Ver weg van de dagelijkse afleidingen en de drukte van het dagelijks leven.

 

Je kunt pas een goede leider zijn, als je leiderschap over jezelf hebt

 

Wie is Be in Charge? - Bianca Sluijs

De drijvende kracht achter Be in Charge. Mijn eigen onderneming waarin ik sinds 2021 mijn ervaring als Event- en Projectmanager samenbreng met mijn kennis als OERsterk Leefstijl coach en Psychologie van Gezondheidsgedrag.

Be in Charge staat voor 'de regie pakken'
- Door mij als organisator van (micro)avonturen in binnen- en buitenland, voor bedrijven en particulieren. Omdat ik erin geloof dat weg van de dagelijkse sleur, uit je comfortzone en je vertrouwde context, ruimte ontstaat voor inzicht en inspiratie. 
- Door de deelnemers over hun leefstijl, vitaliteit en duurzaamheid.

Het is mijn missie om mensen mee te nemen naar buiten de natuur in. Gave avonturen te beleven. Mensen uitdagen hun comfortzone op te zoeken, grenzen te verleggen en hen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met heel veel plezier en vanuit een gezonde en duurzame leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik ergens in het bos, op het strand of in de bergen te vinden. Wandelend of op de MTB. Op bestaande paden of nieuwe paden ontdekkend. Ik probeer juist dichtbij huis kleine avonturen voor mezelf op te zoeken, dit maakt het voor mij makkelijk om het ook daadwerkelijk te doen - AVONTUURLIJKER LEVEN en meer HELL YES in mijn leven!

 

Wie is WeLeaf? - Zoë en Olivier

Wij zijn Zoë Agasi en Olivier Van Herck, fulltime avonturiers en ambassadeurs van het buitenleven. Jong, energiek en boordevol enthousiasme! 

In 2016 vertrokken we zonder ervaring, zonder bestemming en zonder tijdslimiet op reis. We vertrokken op de fiets en hadden geen idee of we dat konden, of we dat wel leuk zouden vinden. Zes jaar later hebben we 45.000 kilometer afgelegd op eigen kracht, met de fiets, de kano, te voet, al zeilend, skiënd en skatend.

Langzaam en duurzaam. Iets dat we nooit planden en al helemaal niet hadden gedacht dat wij dat zouden kunnen. Het is een droom die niet alleen werkelijkheid, maar ook een levensstijl werd. Nu geven we alles om onze volgende droom te verwezenlijken: een avontuurlijk leven vanuit een basisplek. Daarvoor zijn we opzoek naar onze basecamp in Noorwegen. Het volgen van onze droom is geen makkelijke weg, maar we worden beloond met de passie die we er in terugvinden.

Wij willen mensen inspireren om hun droom waar te maken. Dat doen we door ons verhaal, onze geleerde lessen en onze tips te delen met mensen. We hopen dat iedereen hier inspiratie en moed uit kan putten om de stap in het onbekende te wagen. Avontuur is voor iedereen.

Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend
proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen
en je probeert je leven daarop af te stemmen.

— Stephen R. Covey —

 

 

De 'Land of Change - Sweden' wordt jouw persoonlijke journey, met:

Zelfreflectie: We helpen je om je bewust te worden van jouw eigen 'gezonde' gedrag, fysieke en mentale fitheid. We gaan aan de slag met vragen die er echt toe doen: "Hoe voel je je op dit moment? Wie wil je zijn? Wat wil je bereiken? Hoe goed ken je jezelf eigenlijk?"

Verandering van gewoontes: Aan de hand van persoonlijke begeleiding gaan we aan de slag met vastgeroeste routines en gewoontes. Je hebt namelijk altijd een KEUZE, maar hoe verander je je keuzes en hoe houd je vast aan nieuwe, gezondere gewoontes? Hoe kun je de regie (weer) pakken en het gevoel hebben dat je LEEFT in plaats van OVERleeft.

We geloven dat ware verandering begint bij jezelf.

Wildernisretreat in Zweden: Ons programma omvat een inspirerend Wildernisretreat in Zweden, in samenwerking met WeLeaf. Hier krijg je de tijd en ruimte om de waardevolle inzichten, die je over jezelf hebt opgedaan in de eerste weken in Nederland, in de praktijk te brengen. Ver weg van de dagelijkse afleidingen en de drukte van het dagelijks leven.

Meer weten of aanmelden? Ik ga graag met je in gesprek!

Land of Change - Sweden

Dit programma combineert drie maanden coaching met een Wildernisretreat buiten je comfortzone.

Het 'Land of Change'-programma biedt jou de tijd om diepgaande inzichten te verkrijgen. De persoonlijke begeleiding onderweg geeft praktische hulpmiddelen om gewenste veranderingen te realiseren. Dit deel van het programma vindt plaats in de dagelijkse omgeving, waardoor je de inzichten direct in je eigen leven kunt toepassen.

We starten ongeveer een maand voorafgaand aan de Wildernisretreat met de eerste fases, waarin we onder andere een kick off meeting met elkaar hebben op een locatie in de natuur in Nederland. We starten met de eerste opdrachten, reflectiemomenten, persoonlijke intake en leerdoelen. 

De Wildernisretreat brengt de deelnemer verder weg van de dagelijkse routine. Een week in de wildernis, zonder afleiding en dagelijkse gewoontes, biedt de gelegenheid om echt tot jezelf te komen. Het geeft antwoord op belangrijke vragen: 'Wie wil ik zijn?' en 'Wat wil ik bereiken?’ Het is een prachtige basis om het Land of Change traject te beginnen, of net een mooie verdieping tijdens of aan het einde van het traject. 

 

Wat levert de Land of Change op?

🌍 Werk-privé balans beter managen.

🌍 De regie pakken over je gezondheid en energie.

🌍 Vanuit die energie kun je zelfverzekerder en daadkrachtiger keuzes maken.

🌍 Persoonlijke begeleiding en stok achter de deur.

🌍 Ervaar meer plezier en energie en van daaruit meer SAMENwerking, verbinding en productiviteit (werk en privé).

🌍 Duurzame gedragsverandering - in plaats van quick fixes

🌍 Nieuwe gewoontes meteen integreren in je dagelijks leven en werk, omdat het programma voor jou op maat wordt gemaakt.

🌍 Inzicht in jouw gedragsbepalers en de verschillende vormen van weerstand (en hoe je hiermee om kunt gaan).

🌍 Inzicht in je krachten, competenties en uitdagingen.

🌍 Belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen doorbreken en ruimte voor nieuwe, gezondere, patronen.

🌍 Leren dat je de keuze hebt in hoe je met bepaalde situaties omgaat en hoe je deze keuze maakt.

🌍 Een duidelijk plan met (realistische) doelen, overzicht en structuur.

 

Ja dit wil ik!

 

Meld je nu aan voor dit traject en gun jezelf deze reis twv € 2.449,00 excl BTW per persoon ,dit is inclusief:

 • 3 maanden persoonlijke begeleiding live en online.
 • 18-25 mei 2024 leiderschapsreis in Zweden*
 • Intake gesprek om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is op dit moment en waar je naar toe wilt - Jouw stip op de horizon. 
 • Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren.
 • Naast de Wildernisretreat in Zweden nog 2 live events met de groep op een prachtige locatie in de natuur (Nederland). Een combinatie van kennisdeling, een passende activiteit en ontspanning in de buitenlucht.
 • Iedere 3 weken vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats.
 • Je werkt aan je eigen doelen, jouw reisplan en strategie op jouw manier. Wat is voor jou belangrijk en wat past bij jou?
 • Tegelijkertijd maken we een vertaalslag naar je werk of eigen onderneming. Hoe zorg je ervoor dat je, juist in hectische tijden, jezelf staande houdt en vasthoudt aan je nieuwe en gezondere gewoontes?
 • Een praktisch werkboek - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
 • Een aantal weken na afloop van dit traject vindt er een follow-up plaats (waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)

Het is tijd voor verandering; je weet dat het anders kan, je hebt het gevoel dat er iets mist of je weet precies waar je van droomt maar het lukt nog niet op de stap te zetten. In de Zweedse wildernis, weg van computer, telefoon en comfortzone, ga je aan de slag met "jouw mooiste leven". We geven je een kano, een vishengel, een bijl en een set papieren.

*Alles op een rijtje voor de Wildernisretreat in Zweden


 • 6 dagen in de wildernis omgeven door prachtige natuur
 • Back to basic, eenvoud en een unieke natuurervaring
 • Kanoën van plek naar plek
 • Slapen onder een tarp (of tent ;) op onbewoonde eilandjes in de Zweedse wildernis
 • Zonder telefoons, horloges en andere digitale afleidingen
 • Solo avontuur van 24 uur
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Tijd om te werken aan jezelf en jouw dromen
 • Ontwikkelen van een roadmap naar jouw droom
 • Bushcraftechnieken om te leren genieten van de natuur
 • Afsluiting in een Zweedse stuga met sauna en een typisch Zweedse maaltijd

 

Wat levert de Wildernisretreat je op?


Een week in de natuur brengt je terug bij jezelf en geeft je tijd om antwoord te krijgen op belangrijke vragen in het leven. Misschien twijfel je al lang om van baan te veranderen, of droom je van een wereldreis. Misschien weet je helemaal niet wat je echt wilt. Misschien weet je heel goed wat je wilt, maar durf je de stap niet te zetten om ervoor te gaan. Wat je ook wilt leren, een week in de wildernis brengt heel veel naar boven. Samen gaan we tot de kern doordringen.

 • Jezelf en je dromen ontdekken
 • Comfortabel leren zijn in het onbekende
 • Durven vertrouwen op je gevoel
 • Vertrouwen hebben in je eigen kwaliteiten
 • Angsten begrijpen en durven overwinnen
 • Een positieve mentaliteit als basis hebben
 • Tools en handvaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan

EXTRA INFO


STO Garant // Deze reis valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Gecertificeerd eerste hulp // Wij zijn beiden gecertificeerd met een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat en zijn actief bij de Search & Rescue groep van het Rode Kruis in Noorwegen.

Fiscaal aftrekbaar // Een leiderschapsreis is om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen. De kosten zijn daarom aftrekbaar als studiekosten of studiereis bij een eigen onderneming. Werkgevers hebben vaak een individueel keuzebudget of persoonlijk ontwikkel budget om opleidingen mee te ondersteunen.