Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Land of Change goes Belgium!

"Het veranderen van vastgeroeste routines, gewoontes en keuzes vraagt lef. Lef om eerlijk te zijn naar jezelf. Lef om oprecht te zijn naar anderen. Lef om te bewegen in de richting die je wilt en het lef om daarbij paden te nemen die je niet eerder nam."

 

Met de Land of Change bied ik je een reis, voor jou op maat, om je persoonlijke leiderschap naar een hoger niveau te tillen. In deze snelle en veeleisende wereld kan het moeilijk zijn om stil te staan en te reflecteren, maar juist nu is het essentieel. Ik nodig je uit om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en een diepe duik te nemen in jezelf.

In de Land of Change ga je het heft in eigen handen nemen. Aan de hand van verschillende fases van verandering, ga je bouwen aan nieuwe (gezondere) gewoontes en gooi je oude vastgeroeste gewoontes overboord. Het wordt jouw Land of Change. Stappen en acties die bij jou passen. Waarbij we jouw context meenemen. Ieder lichaam is anders, ieder karakter is anders en iedere situatie is anders.

Een belangrijk onderdeel van dit Land of change programma is De Trektocht in Nationaal Park Hoge Kempen. Hier krijg je de tijd en ruimte om de waardevolle inzichten, opgedaan in de eerste fases, in de praktijk te brengen en aan de slag te gaan met de volgende fases. Ver weg van de dagelijkse afleidingen en de drukte van het dagelijks leven.

Het Nationaal Park Hoge Kempen, in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 12 000 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Dit eerste Nationaal Park van België bestaat uit 9 gebieden met elk een toegangspoort. In dit programma bezoeken we de hoogtepunten van deze gebieden: Thorpark, Terhills, de Mechelse Heide en Pietersheim. Met een hoogte tussen 50 en 100 meter is het Nationaal Park Hoge Kempen het hoogste deel van de Kempen.

Met deze korte video kom je al helemaal in de sfeer!

 

Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend
proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen
en je probeert je leven daarop af te stemmen.

— Stephen R. Covey —

Wie is Be in Charge? - Bianca Sluijs

De drijvende kracht achter Be in Charge. Mijn eigen onderneming waarin ik sinds 2021 mijn ervaring als Event- en Projectmanager samenbreng met mijn kennis als OERsterk Leefstijl coach en Psychologie van Gezondheidsgedrag.

Be in Charge staat voor 'de regie pakken'
- Door mij als organisator van (micro)avonturen in binnen- en buitenland, voor bedrijven en particulieren. Omdat ik erin geloof dat weg van de dagelijkse sleur, uit je comfortzone en je vertrouwde context, ruimte ontstaat voor inzicht en inspiratie. 
- Door de deelnemers over hun leefstijl, vitaliteit en duurzaamheid.

Het is mijn missie om mensen mee te nemen naar buiten de natuur in. Gave avonturen te beleven. Mensen uitdagen hun comfortzone op te zoeken, grenzen te verleggen en hen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Met heel veel plezier en vanuit een gezonde en duurzame leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik ergens in het bos, op het strand of in de bergen te vinden. Wandelend of op de MTB. Op bestaande paden of nieuwe paden ontdekkend. 

De 'Land of Change - Hoge Kempen' wordt jouw persoonlijke journey, met:

 

Zelfreflectie: Ik ga je helpen om je bewust te worden van jouw eigen 'gezonde' gedrag, fysieke en mentale fitheid. We gaan aan de slag met vragen die er echt toe doen: "Hoe voel je je op dit moment? Is dit hoe je je wilt voelen? Wat is belangrijk voor je en wat wil je bereiken? Op korte en lange termijn? Hoe goed ken je jezelf eigenlijk?"

Verandering van gewoontes: Aan de hand van persoonlijke begeleiding gaan we aan de slag met vastgeroeste routines en gewoontes. Je hebt namelijk altijd een KEUZE, maar hoe verander je je keuzes en hoe houd je vast aan nieuwe, gezondere gewoontes? Hoe kun je de regie (weer) pakken en het gevoel hebben dat je LEEFT in plaats van OVERleeft.

We geloven dat ware verandering begint bij jezelf.

Trektocht in Nationaal Park Hoge Kempen: Het Land of Change programma omvat een inspirerende trektocht in de Hoge Kempen, in samenwerking met Avontuur Dichtbij. Hier krijg je de tijd en ruimte om de waardevolle inzichten, die je over jezelf hebt opgedaan in de eerste weken, in de praktijk te brengen. Ver weg van de dagelijkse afleidingen en de drukte van het dagelijks leven.

 

Meer weten of aanmelden? Ik ga graag met je in gesprek!

Land of Change - Nationaal Park Hoge Kempen

Dit programma combineert een coachtraject van 3 maanden met een avontuurlijke Trektocht.

Het 'Land of Change'-programma biedt jou de tijd om diepgaande inzichten te verkrijgen. De persoonlijke begeleiding onderweg geeft praktische hulpmiddelen om gewenste veranderingen te realiseren. Dit deel van het programma vindt plaats in de dagelijkse omgeving, waardoor je de inzichten direct in je eigen leven kunt toepassen.

We starten ongeveer een maand voorafgaand aan de Trektocht met de eerste fases, waarin we onder andere een kick off meeting met elkaar hebben op een locatie in de natuur in Nederland. We starten met de eerste opdrachten, reflectiemomenten, persoonlijke intake en leerdoelen. 

De Trektocht brengt je verder weg van je dagelijkse routine. Een paar dagen in de natuur, zonder afleiding en dagelijkse gewoontes, biedt de gelegenheid om echt tot jezelf te komen en aan de slag te gaan met je bevindingen na de eerste maand coaching en verder te gaan met de volgende fases.

 

Wat levert de Land of Change op?

🌍 Werk-privé balans beter managen.

🌍 De regie pakken over je gezondheid en energie.

🌍 Vanuit die energie kun je zelfverzekerder en daadkrachtiger keuzes maken.

🌍 Persoonlijke begeleiding en stok achter de deur.

🌍 Ervaar meer plezier en energie en van daaruit meer SAMENwerking, verbinding en productiviteit (werk en privé).

🌍 Duurzame gedragsverandering - in plaats van quick fixes

🌍 Nieuwe gewoontes meteen integreren in je dagelijks leven en werk, omdat het programma voor jou op maat wordt gemaakt.

🌍 Inzicht in jouw gedragsbepalers en de verschillende vormen van weerstand (en hoe je hiermee om kunt gaan).

🌍 Inzicht in je krachten, competenties en uitdagingen.

🌍 Belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen doorbreken en ruimte voor nieuwe, gezondere, patronen.

🌍 Leren dat je de keuze hebt in hoe je met bepaalde situaties omgaat en hoe je deze keuze maakt.

🌍 Een duidelijk plan met (realistische) doelen, overzicht en structuur.

 

Ja dit wil ik!

 

Meld je nu aan voor dit traject en gun jezelf deze reis twv € 749,00 excl BTW per persoon, dit is inclusief:

 • 3 maanden ben ik jouw stok achter de deur.
 • 3 daagse trektocht in Nationaal Park Hoge Kempen*
 • Intake gesprek om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is op dit moment en waar je naar toe wilt - Jouw stip op de horizon. 
 • Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren.
 • Naast de trektocht nog 2 live events (waaronder de kick off) met de groep op een prachtige locatie in de natuur (Nederland). Een combinatie van kennisdeling, een passende activiteit en ontspanning in de buitenlucht.
 • Iedere 3 weken vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats.
 • Je werkt aan je eigen doelen, jouw reisplan en strategie op jouw manier. Wat is voor jou belangrijk en wat past bij jou?
 • Tegelijkertijd maken we een vertaalslag naar je werk of eigen onderneming. Hoe zorg je ervoor dat je, juist in hectische tijden, jezelf staande houdt en vasthoudt aan je nieuwe en gezondere gewoontes?
 • Een praktisch werkboek - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
 • Een aantal weken na afloop van dit traject vindt er een follow-up plaats (waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)
Trektocht Hoge Kempen

Trektocht Hoge Kempen

Het is tijd voor verandering; je weet dat het anders kan, je hebt het gevoel dat er iets mist of je weet precies waar je van droomt maar het lukt nog niet op de stap te zetten. In de prachtige natuur van het eerste Nationaal Park in België, weg van computer, telefoon en comfortzone, ga je aan de slag met jouw dromen en jouw energie. We geven je een kompas, een verrassing voor onderweg, blaarpleisters en een set papieren.

*Alles op een rijtje voor de Trektocht in Nationaal Park Hoge Kempen


 • 3 dagen omgeven door prachtige natuur
 • Een unieke natuurervaring
 • Iedere dag maken we een hike van gemiddeld 13 km
 • Je overnacht in een pittoresk hotel
 • Tijdens je verblijf in het hotel kun je genieten van een heerlijk 3 gangen diner en 's morgens aanschuiven voor een ontbijt.
 • Momenten zonder telefoons, horloges en andere digitale afleidingen
 • Momenten om even helemaal solo te gaan
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Tijd om te werken aan jezelf en jouw dromen
 • Ontwikkelen van een roadmap naar jouw droom

Wat levert de Land of Change in combinatie met de trektocht je op?


Een aantal dagen in de natuur brengt je terug bij jezelf en geeft je tijd om antwoord te krijgen op belangrijke vragen in het leven. Misschien twijfel je al lang om van baan te veranderen, of droom je van een wereldreis. Misschien weet je helemaal niet wat je echt wilt. Misschien weet je heel goed wat je wilt, maar durf je de stap niet te zetten om ervoor te gaan. Wat je ook wilt leren, een paar dagen los van je vertrouwde context, brengt heel veel naar boven. Samen gaan we tot de kern doordringen.

 • Jezelf en je dromen ontdekken
 • Comfortabel leren zijn in het onbekende
 • Durven vertrouwen op je gevoel
 • Vertrouwen hebben in je eigen kwaliteiten
 • Angsten begrijpen en durven overwinnen
 • Een positieve mentaliteit als basis hebben
 • Tools en handvaten om nieuwe uitdagingen aan te gaan

EXTRA INFO


Verblijf // Tijdens deze reis verblijf je 2 nachten in hetzelfde hotel: Beau Sejour - een belle epoque hotel in het dorpje Lanklaar. Het is gelegen aan het natuurreservaat met uitzicht op de kanaaloever. Pure nostalgie. Het ***-hotel is van een lokale familie en werkt met streekproducten. Het hotel staat voor alles wat in deze streek belangrijk is: Gastvrijheid, ruimte & natuur, en een plek waar de tijd is blijven stilstaan…

Wandelen-connecterra-Beau sejour buitenkant

STO Garant // Deze reis valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Fiscaal aftrekbaar // Een leiderschapsreis is om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen. De kosten zijn daarom aftrekbaar als studiekosten of studiereis bij een eigen onderneming. Werkgevers hebben vaak een individueel keuzebudget of persoonlijk ontwikkel budget om opleidingen mee te ondersteunen.

Werkboek en opdrachten

Werkboek en opdrachten