Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Land of Change

De Land of Change is een praktisch programma gericht op natuurlijk leiderschap waarin ik MT's, teams of individuelen meeneem op avontuur, naar buiten. Loskomen uit de vertrouwde context. Zonder afleiding en digitale prikkels. Met aandacht voor persoonlijke én teamontwikkeling. Met als voornaamste doel: zelf de regie terugpakken. Door bewustere en gezondere keuzes te maken, voor jezelf en je omgeving.   

Door...

🌿 Naar buiten te gaan (los van de vertrouwde context, afleiding en bestaande patronen)
🧭 Het avontuur op te zoeken (met prikkelende activiteiten)
🔥 De comfortzone op te rekken (jezelf uitdagen, groei stimuleren, zelfvertrouwen laten groeien)
💫 Échte aandacht voor elkaar en voor de vitaliteit en energie (vanuit mijn achtergrond als OERsterk leefstijl coach)

...ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten, onderlinge connecties en ontwikkeling (persoonlijk en als team).

🚨➡️ Er staan een aantal avonturen op de planning voor 2024! ⬅️🚨

 

Waarin ik de Land of Change combineer met een meerdaags avontuur op een aantal gave plekken.

Waar het gaat om de magische mix van natuur, rust, geen afleiding, terug naar de basis (eenvoud en overzicht), avontuur (jezelf uitdagen in het oncomfortabele)

MEI 2024 - Zweden: in samenwerking met WeLeaf nodig ik je uit om mei 2024 mee te gaan naar Zweden. Dit is een krachtige combinatie van het Land of change programma met een Wildernisretreat in Zweden. Lees hier meer over dit gave avontuur.

Nader te bepalen datum - Trektocht in de Maashorst: deze trektocht is in samenwerking met Avontuur Dichtbij. Lees hier meer over dit gave 3-daagse avontuur.

Nader te bepalen datum - Trektocht in Nationaal Park de Hoge Kempen - België: deze trektocht is in samenwerking met Avontuur Dichtbij. Lees hier meer over dit gave 3-daagse avontuur.  

 

Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend
proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen
en je probeert je leven daarop af te stemmen.
— Stephen R. Covey —

 

Medewerkers die lekkerder in hun vel zitten, stralen dit uit naar collega's, maar ook naar klanten

Het gaat er niet alleen om dat je medewerkers lekker in hun vel zitten, maar ook dat je medewerkers lekker op hun plek zitten. Doen zij waar ze blij van worden? Worden hun kwaliteiten op de juiste manier ingezet? Kunnen ze hun passie kwijt? Is er aandacht en ruimte voor de persoon achter de medewerker? 

Door de vertaalslag te maken naar de werkvloer, krijgen jullie meer inzicht in elkaars energie, kernwaarden en persoonlijkheid. Met als resultaat: meer begrip, prettigere communicatie, betere samenwerking en meer waarde leveren aan elkaar en aan klanten. 

 

NOTE: De Land of Change trajecten zijn ook individueel te boeken, dus los van je team of organisatie. Bespreek dit met je werkgever.

 

Fiscaal aftrekbaar // Een leiderschapsreis is om jezelf te ontwikkelen en bij te scholen. De kosten zijn daarom aftrekbaar als studiekosten of studiereis bij een eigen onderneming. Werkgevers hebben vaak een individueel keuzebudget of persoonlijk ontwikkel budget om opleidingen mee te ondersteunen.

Be in Charge heeft drie trajecten ontwikkeld binnen de Land of Change met een verschillende intensiteit.

 

The Expedition is meer gericht op leiders en is een traject van 12 weken. In deze variant is er 12 weken lang intensieve begeleiding vanuit Be in Charge. Iedere maand is er een live event waar we samen komen, ervaringen en best practices met elkaar uitwisselen. Ieder event vindt plaats op een locatie in de natuur en zal ondersteund worden met een activiteit (actief, creatief of ontspannen. Afhankelijk van de fase waar we op dat moment in zitten).

The Journey is gericht op verschillende medewerker niveaus binnen een organisatie en duurt 8 weken. Gedurende deze 8 weken vindt er persoonlijke en teambegeleiding plaats vanuit Be in Charge. Inbegrepen bij The Journey zijn twee live bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten op unieke locaties in de natuur, wisselen we ervaringen uit met elkaar en komen we letterlijk en figuurlijk in beweging. Dit zijn twee verschillende activiteiten, die gekoppeld worden aan de materie die die live dagen wordt behandeld.

The Basecamp is vergelijkbaar met The Journey en duurt 4 weken. In dit traject vindt één live bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst op een prachtige locatie in de natuur, wisselen we ervaringen uit met elkaar en komen we letterlijk en figuurlijk in beweging. Deze activiteit wordt gekoppeld aan de materie die tijdens deze live dag wordt behandeld.

 

Hieronder worden bovengenoemde trajecten één voor één uitgewerkt.

De map van de Land of Change bestaat uit verschillende landen (fases). Door alle fases één voor één te doorlopen aan de hand van theorie, persoonlijke begeleiding en praktische opdrachten, zorgen we voor een proces waarin een medewerker zichzelf beter leert kennen, zijn waarden, krachten en uitdagingen. Waarin geleidelijk kleine veranderingen in gang worden gezet, die bij hem passen en daardoor ook zijn vol te houden op de lange termijn.

Land of Change - The Expedition (12 weken)

Energiek leiderschap betekent 'leven en werken vanuit energie en plezier'.

Zelf de regie pakken (Be in Charge) over je gezondheid. Je werk. Je passie. Met andere woorden leven en werken vanuit een HELL YES gevoel. Zodat jij het maximale uit jezelf én uit je team kunt halen. Zodat jij een goed voorbeeld voor je mensen kunt zijn.

Morgen gaan we het écht anders doen

Hoe vaak hebben jullie dit al gezegd? Waarom lukt het maar niet om bepaalde (ongewenste) patronen te doorbreken en te vervangen door nieuwe patronen, die meer energie en plezier opleveren? We willen snel resultaat en het moet niet te veel moeite en tijd kosten, maar blijvende gedragsverandering bereik je niet met algemene quick fixes. Daar is tijd en persoonlijke begeleiding voor nodig.

Voor iedere leider een persoonlijke reis naar blijvende gedragsverandering

 

Wat levert het op?

🌍 Werk-privé balans beter kunnen managen en van daaruit zelf de regie pakken op je gezondheid en energie.

🌍 Vanuit die energie kun je zelfverzekerder en daadkrachtiger keuzes maken.

🌍 Energiek en betrokken leiderschap.

🌍 Meer plezier en energie en van daaruit meer SAMENwerking, verbondenheid en productiviteit.

🌍 Duurzame gedragsverandering - ipv quick fixes

🌍 Nieuwe gewoontes integreren in het dagelijks leven en werk, omdat het programma voor jou op maat wordt gemaakt.

🌍 Tijd maken om nieuw gedrag te oefenen, herhalen en zorgen dat het diep wortelt.

🌍 Inzicht in jouw gedragsbepalers en de verschillende vormen van weerstand (en hoe je hiermee om kunt gaan).

🌍 Inzicht in je krachten, competenties en uitdagingen.

🌍 Belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen doorbreken en ruimte voor nieuwe patronen en onderlinge connecties.

🌍 Een duidelijk plan met doelen, overzicht en structuur.

 

Ja dit wil ik!

 

Meld je nu aan voor dit traject en gun jezelf en je leidinggevenden deze reis twv € 989,00 excl BTW per persoon

 • Intake gesprek om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is op dit moment en waar je naar toe wilt - Jouw stip op de horizon. 
 • Inventarisatie met alle leidinggevenden (individueel) hoe hij of zij er momenteel in zit en wat voor hem of haar op dit moment belangrijk is. 
 • 3 maanden coaching live en online.
 • Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren.
 • Drie live events met de groep op een prachtige locatie in de natuur. Een combinatie van kennisdeling, een passende activiteit en ontspanning in de buitenlucht.
 • Iedere drie weken vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats.
 • Je werkt aan je eigen doelen, jouw reisplan en strategie op jouw manier. Wat is voor jou belangrijk en wat past bij jou?
 • Tegelijkertijd maken we een vertaalslag naar de werkvloer. Hoe zorgen we ervoor dat nieuwe gewoontes ingebed worden binnen de cultuur van de organisatie (het team)?
 • Een praktisch werkboek - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
 • Een aantal weken na afloop van dit traject vindt er een follow-up plaats (waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)

          Land of Change - The Journey (8 weken)

Snap hoe bepaalde lichaamssystemen werken en weet aan welke knoppen je kunt draaien om meer energie en vitaliteit te ervaren binnen je team en voor iedere individuele medewerker!

Versterk je team door iedere individuele medewerker te versterken. 

 

Met het programma 'Land of Change - The Journey' starten we, evenals bij 'The Basecamp', met inzicht krijgen in wat jij en jouw team of organisatie nu nodig heeft. Wat is er nodig om een 'Happy state of mind' te ervaren? 

Vervolgens gaan we dieper in op de individuele medewerker. Ook hier kijken we weer vanuit het energiekwadrant hoe iedere medewerker in zijn of haar vel zit. Middels 1-op-1 gesprekken achterhaal ik wat op dit moment voor welke medewerker van belang is om te werken aan een positieve energiebalans.  

Om met de dagelijkse uitdagingen (zowel zakelijk als privé) om te kunnen gaan, scherp te blijven en daadkrachtige keuzes te kunnen maken, is het belangrijk dat iedere medewerker lekker in zijn of haar vel zit

Tijdens de twee live dagen gaan we buitenspelen, samenwerken, elkaar helpen en uitdagen en met een persoonlijk reis(actie)plan naar huis.

 

Wat hebben jullie na 8 weken bereikt?

De punten benoemd onder 'The Basecamp', aangevuld met: 

🌍 We maken een plan dat bij jou past om de eerste nieuwe gewoontes vast te houden en onderdeel te laten worden van je automatische systeem: een Gewoonteplan (waarbij we kijken naar je privé omgeving en de werkvloer)

🌍 Je krijgt inzicht in welke gedragsbepalers voor jou relevant zijn en welke weerstanden je tegen kunt komen (en hoe je hiermee om kunt gaan).

🌍 We gaan aan de slag met een stevig Fallback plan, zodat je stevig in je schoenen staat in lastige situaties (verleidingen weerstaan).

🌍 We brengen de verschillende omgevingsfactoren in kaart, die voor jou van invloed zijn op je energie en vitaliteit. 

🌍 Je vult twee keer een vitaliteitschecklist in (0-meting bij de start en eindmeting).

🌍 Een werkboek met prikkelende opdrachten (voor binnen en buiten), waar je zelf mee aan de slag gaat en tijdens de live dagen.

🌍 We borduren verder op de blauwdruk van jouw team, nu aangevuld met de individuele uitdagingen, behoeften en wensen.

 

Ja dit wil ik!

 

Meld je nu aan voor dit nieuwe traject en gun jezelf en je team deze reis twv € 649,00 excl BTW per persoon

 • Intake gesprek (live - middels een kick off) om in kaart te brengen wat voor jullie belangrijk is op dit moment en waar we de komende weken op gaan focussen 
 • Inventarisatie met alle teamleden (individueel) hoe hij of zij er momenteel in zit en wat voor hem of haar op dit moment belangrijk is 
 • 2 keer een live event met de groep op een prachtige locatie in de natuur, inclusief catering. Een combinatie van ervaringen uitwisselen, elkaar uitdagen en helpen. Actief en ontspanning in de buitenlucht.
 • Ervaringen met elkaar uitwisselen - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren
 • Individuele coaching - 2 keer vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats (ca 45 minuten per moment)
 • Praktische werkbladen - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
 • Follow-up een aantal weken na afloop van dit traject (Waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)

          Land of Change - The Basecamp (4 weken)

Vitale medewerkers dragen bij aan een vitale organisatie

Zet de eerste stappen naar een fitter team en gezondere gewoontes. Meer begrip naar elkaar toe. Meer plezier en energie en daarmee meer samenwerking, verbondenheid en productiviteit.

 

Met het programma 'Land of Change - The Basecamp' starten we met inzicht krijgen in wat jouw team of organisatie nu nodig heeft. Op gebied van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Op gebied van vaardigheden. Om goed te kunnen presteren en mee te kunnen bewegen met veranderingen binnen de organisatie, maar ook daar buiten, is het belangrijk dat het energieniveau hoog is bij iedere medewerker. Tijdens The Basecamp kijken we naar de huidige energie. Wie bevindt zich waar binnen het energiekwadrant en hoe kunnen we deze energie een boost geven? 

Gedurende dit traject organiseer ik één live dag op een unieke locatie in de natuur. We gaan buitenspelen, samenwerken, elkaar helpen en uitdagen en met een persoonlijk reis(actie)plan naar huis.

 

Wat hebben jullie na 4 weken bereikt?

🌍 Je leert begrijpen hoe je verschillende lichaamssystemen werken, vanuit de OERsterk theorie.

🌍 Daarmee leer je hoe de energie binnen je lichaam verdeelt wordt en wat daarop van invloed is.

🌍 Hoe werkt ons stress systeem en hoe kun je hier individueel en als team alert op zijn?

🌍 Door middel van de vitaliteitschecklist krijg je inzicht in je vitaliteit. Waar kun jij de focus opleggen om aan je energiebalans te werken?

🌍 Je brengt in kaart wat jouw kernwaarden zijn en leggen deze naast de waarden van het team en de organisatie. 

🌍 Met de opgedane kennis en uitgevoerde opdrachten heb jij een basis ontwikkeld, waarmee jij nu verder kunt om nieuwe gewoontes te ontwikkelen, voor jezelf en op de werkvloer. 

 

Alleen bij zakelijke groepen:

🌍 We maken een blauwdruk van het team. Wat is de identiteit van jullie team? Jullie rol binnen het grotere geheel, jullie uitdagingen en welke competenties bezitten jullie?

🌍 Échte aandacht en waardering voor elkaar.

🌍 Beter luisteren naar elkaar. Open, eerlijke en respectvolle communicatie. Meer begrip naar elkaar toe.

 

Ja dit wil ik!

 

Meld je nu aan voor The Basecamp en gun jezelf en je team een goede en gezonde basis twv € 389,00 per persoon excl BTW per persoon

 • Intake gesprek (online) om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is op dit moment en waar we de komende weken op gaan focussen 
 • 1 keer een live event met jullie team of groep gelijkgestemden op een prachtige locatie in de natuur, inclusief catering. Een combinatie van theorie, actief en ontspanning in de buitenlucht.
 • Individuele coaching - 2 keer een online coachsessie van ca 60 minuten
 • Praktische werkbladen - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
 • Online follow-up een aantal weken na afloop van dit traject (Waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)