Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Wanneer je leidinggevenden goed voor zichzelf zorgen, kunnen zij goed voor hun medewerkers zorgen. 

Zodat die op hun beurt de regie over hun eigen vitaliteit en welzijn kunnen pakken.

Met als resultaat: een gezonde organisatie met blije en energieke medewerkers.

[!] Je bent op zoek naar meer verbinding

Binnen je team of je organisatie als geheel. Een uitdaging, die alleen maar groter is geworden sinds jullie meer thuiswerken en de algehele druk op het werk en privé alleen maar is toegenomen. Daarnaast heb je steeds meer te maken met grote generatieverschillen. Hoe goed kennen jullie elkaar écht? Wie is de mens achter de medewerker? Welke generatie heeft welke behoeftes en wensen, als het gaat om invullen van de werkzaamheden, maar ook thema's als teambuilding, secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelbehoefte, etc? Hoeveel ruimte en tijd besteden jullie hieraan, wekelijks, dagelijks?

[!] Je merkt dat de rek er een beetje uit is bij je medewerkers

We werken en leven in een maatschappij waar continu uitdagingen en verleidingen op de loer liggen. Waarin we tijd tekort komen voor onszelf en elkaar. Waarin we continu een gevoel van 'hoge druk' ervaren, op het werk én privé. Dit zie je terug in de manier van communiceren naar elkaar toe, de uitstraling naar jullie klanten, de energie binnen de organisatie, het plezier, ziekteverzuim en verloop. De druk begint z'n tol te eisen.

Waar begin je om deze negatieve spiraal te doorbreken? 

[!] Je streeft ernaar dat iedere medewerker zich kan ontwikkelen.

Een organisatie kan zich alleen verder ontwikkelen, wanneer de medewerkers ontwikkelen. Weet jij wat er leeft bij je mensen? Wat maakt hen blij? Wat zijn hun passies en hun behoeftes? Waar liggen hun talenten en worden deze optimaal benut? 

[!] Ondernemen met een positieve impact wordt steeds belangrijker.

Meer en meer organisaties zien in dat zij een belangrijke maatschappelijke rol kunnen spelen, als het gaat om het verkleinen van de voetafdruk. Uit onderzoeken blijkt ook dat wanneer je hier op een authentieke manier prioriteit aan geeft, je aantrekkelijker wordt op de arbeidsmarkt en het bijdraagt aan een hogere toekomstbestendigheid als organisatie. 

Voor alle bovengenoemde punten, weet je dat het anders kan. Dat het beter kan. Maar waar begin je?

Tijd en aandacht zijn de toverwoorden. Vanuit jou richting je leidinggevenden, vanuit je leidinggevenden richting hun medewerkers, vanuit je medewerkers onderling.

Maar waar haal je die tijd vandaan? Hoe creëer en stimuleer je een gezonde werkomgeving? Een omgeving waarbij mensen voor elkaar zorgen, het beste in elkaar naar boven halen en bruisen van de energie. Met als resultaat een gezonde organisatie met blije en energieke medewerkers.

Be in Charge gelooft in de kracht van buiten zijn, de natuur en avontuur, als het gaat om verbinding en ontwikkeling (persoonlijke en team). Ik creëer unieke en inspirerende avonturen, waarbij je letterlijk en figuurlijk uit je vertrouwde context wordt getrokken. Om met een andere blik te kijken, vanuit andere verhoudingen, meer verbinding met elkaar en met jezelf.

 

VERTEL ME MEER IN EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING!

Échte aandacht is maatwerk

Iedere generatie heeft behoefte aan iets anders, als het gaat om ontspanning, ontwikkeling en ontmoeting. Ieder specialisme binnen je organisatie heeft een eigen behoefte op deze vlakken. Ieder persoon heeft zo zijn eigen behoeftes op deze vlakken. Kortom: echte aandacht is maatwerk. 

Het begint bij elkaar beter en écht leren kennen. Elkaar beter begrijpen. Inzicht in elkaars talenten, kwaliteiten en uitdagingen. En deze beter benutten. Een mooie manier hiervoor is het organiseren van een event of uitje.

Event met impact

Het blijft echter en uitdaging... een event of uitje organiseren voor je medewerkers, dat iedereen aanspreekt. Dat mensen verbindt, in beweging zet. 

  • Eén (mid)dag of meerdaags met je team op pad?
  • Actief of semi-actief?
  • Serious business of combinatie met plezier?
  • Tijd en ruimte voor de 'mens' achter de medewerker
  • De handen uit de mouwen steken, of in de aarde steken, en als team inzetten voor een goed doel of een lokale impact ondernemer?

Het kan allemaal! 

Be in Charge is ervan overtuigd dat iedere organisatie, ieder team, eigen behoeftes en wensen heeft. Om een event met impact te creëren zijn wij ervan overtuigd, dat het event zoveel mogelijk aan moet sluiten bij jullie specifieke wensen en thema's die binnen jullie organisatie spelen. 

ECHTER...

Er zijn een aantal randvoorwaarden waaraan een event moet voldoen (althans vinden wij): natuur, avontuur, comfortzone verkennen (en verleggen om te groeien), ruimte en tijd voor het échte gesprek en de échte connectie met elkaar, zo duurzaam mogelijk.

Met andere woorden:

😶‍🌫️ Ontsnap aan de dagelijkse drukte, prikkels en chaos. Alleen jij, je team, de natuur, overgeven aan het avontuur.
🌳 De natuur vertraagt vanzelf jullie ritme en versterkt de focus, waardoor jullie connectie verdiept.
🔥 Daag jezelf en elkaar uit. Groei als team en persoonlijk door het stretchen van comfortzones.
🌟 Ontdek elkaar op nieuwe manieren, vanuit een open mind en diepere connectie. Onverwachte talenten, krachten en grenzen worden helder.
🧭 Nieuwe kansen en mogelijkheden zien. Ze ontstaan wanneer je de comfortzone verlaat en patronen doorbreekt.
👥️ Buiten geldt maar één status: MENS. Directeur, manager, medewerker zijn gelijkwaardig.


Back to basic, oftewel: terug naar de basis. De basis van iedere individu. De basis van jullie organisatie. Voor een sterker fundament binnen jouw organisatie.

Natuur & avontuur plus ontspanning plus persoonlijke ontwikkeling plus een onvergetelijke ervaring = impact

Dus... Ga je mee naar buiten?  Met je team of alleen?

Je kunt kiezen voor één van de leiderschapstrajecten van de Land of Change

The Expedition (voor leiders) - hoe kun je zelf de regie pakken (Be in Charge) over je gezondheid. Je werk. Je passie. Met andere woorden leven en werken vanuit een HELL YES gevoel. Zodat jij het maximale uit jezelf én uit je team kunt halen. Zodat jij een goed voorbeeld voor je mensen kunt zijn.

The Journey of The Basecamp (voor medewerkers) - waarin een vitale basis wordt gelegd voor de gezondheid van de medewerkers, de samenwerking en de ontwikkeling binnen het team. 

Of kies je liever voor een eenmalig event, die je periodiek laat terugkomen, met iedere keer een andere insteek of ander thema centraal? In beide gevallen staat de teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling centraal, in combinatie met verbinding en plezier. Neem dan een kijkje bij het event Re-CHARGE (download hier de presentatie van dit event), een event waar je als team echt van oplaadt. Waar de energiebalans centraal staat en de ruimte ontstaat om aan de slag te gaan met andere thema's die binnen het team of de organisatie relevant zijn.