Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Event met impact - creatie & organisatie in huis halen

Meer impact maken met je event?

Een unieke belevenis of creatief concept in de buitenlucht. Waarmee je iets in beweging zet (letterlijk en figuurlijk). In jezelf, je team én in je medewerkers. Een combinatie van serious & fun, waarbij de kracht van avontuur en natuur wordt ingezet. En tegelijkertijd met respect voor de natuur, duurzaamheid.

Met een zo klein mogelijke voetafdruk een zo groot mogelijke impact creëren op het welzijn van de organisatie, de medewerkers én de leefomgeving.

Waarom zelf het wiel uitvinden in de schaarse tijd, die je hebt? Als je ook de ondersteuning en expertise in kunt zetten van iemand, die...


🌿 jullie werk uit handen neemt, als het gaat om het creëren van unieke belevenissen. Dus niet 'zomaar' een bedrijfsuitje. Maar een creatief concept, waarbij de medewerker, de verbinding, de ontwikkeling en het plezier centraal staan. Waarbij je echt iets in beweging zet... letterlijk en figuurlijk!
🌿 kennis van en aandacht heeft voor de energie en welzijn voor iedere medewerker, de organisatie en de omgeving. Die jullie handvatten geeft om zelf de regie hierover terug te pakken en jullie aanzet tot duurzame gedragsverandering en te streven naar een 'happy state of mind' voor iedereen.
🌿 jullie meeneemt naar buiten. Letterlijk en figuurlijk. De natuur in. Uit de vertrouwde context. Los van afleiding en vastgeroeste patronen. Frisse lucht zorgt voor frisse en nieuwe inzichten.

 

VERTEL ME MEER IN EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING!

Natuur & avontuur plus ontspanning plus persoonlijke ontwikkeling plus een onvergetelijke ervaring = impact

Wil je graag meer waarde toevoegen aan je event, brainstorm, teamsessie of heidag?

Een event waar nog lang over nagepraat wordt, omdat het een unieke belevenis was. Een event waarmee je een beweging in gang hebt gezet. In je team. In je organisatie. In je medewerkers.

Ga mee naar buiten en pluk de vruchten van wat buiten je te bieden heeft:

  • stress reductie
  • verhoogde productiviteit
  • beter relativeringsvermogen
  • meer creativiteit
  • gezondere medewerkers (lagere hartslag, bloeddruk en afname cortisol, positievere mindset)
  • meer werkplezier

 

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 

🌿 Outside - letterlijk en figuurlijk buiten zijn. Er zijn inmiddels zoveel onderzoeken die het aantonen: natuur is goed voor de mens! Het zorgt voor ontspanning doordat het stresshormoon (cortisol) en de bloeddruk naar beneden gaat. Het stimuleert een aantal gelukshormonen (denk aan endorfine). Je wordt creatiever, meer open minded. Je kijkt veel positiever tegen bepaalde zaken aan.

En deze staat zorgt voor meer...

📦 Outside the box denken - alles kan en mag. Openbreken van mogelijkheden die je in je vertrouwde omgeving niet ziet.
🙄 Outside your comfortzone - nieuwe mogelijkheden, kansen en ontwikkeling zien. Dit betekent soms weerstand opzoeken, grenzen verleggen en het ongemak omarmen.
🧘‍♀️ Outside your head - schakel je hoofd uit en zet je zintuigen aan. Je zintuigen worden helderder, waardoor je bewuster kunt ervaren. Pure aandacht in het nu en voor elkaar.

 

Tegelijkertijd heeft Be in Charge als doel om meer bewustzijn te creëren ten aanzien van de natuur. Meer bewustwording wat de natuur ons brengt, dat we niet zonder kunnen en dat we haar met meer respect moeten behandelen. 

 

Dus... Ga je mee naar buiten?  Met je team of alleen?

Ja, zin in! Maar eerst heb ik behoefte aan een vrijblijvende kennismaking, klik dan HIER