Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Event met impact - creatie & organisatie in huis halen

Meer impact maken met je event?

Een unieke belevenis of creatief concept in de buitenlucht. Waarmee je iets in beweging zet (letterlijk en figuurlijk). In jezelf, je team én in je medewerkers. Een combinatie van serious & fun, waarbij de kracht van de locatie en gezondheidseffecten van 'buiten-zijn' wordt ingezet. 

Met een zo klein mogelijke voetafdruk een zo groot mogelijke impact creëren op het welzijn van de organisatie, de medewerkers én de leefomgeving.

Waarom zelf het wiel uitvinden in de schaarse tijd, die je hebt? Als je ook de ondersteuning en expertise in kunt zetten van iemand, die...


🌿 jullie werk uit handen neemt, als het gaat om het creëren van unieke belevenissen. Dus niet 'zomaar' een bedrijfsuitje. Maar een creatief concept, waarbij de medewerker, de verbinding, de ontwikkeling en het plezier centraal staan. Waarbij je echt iets in beweging zet... letterlijk en figuurlijk!

🌿 kennis van en aandacht heeft voor de energie en het welzijn van iedere medewerker, de organisatie en de omgeving. Die jullie handvatten geeft om zelf de regie hierover terug te pakken en jullie aanzet tot duurzame gedragsverandering en te streven naar een 'happy state of mind' voor iedereen.

🌿 jullie meeneemt naar buiten. Letterlijk en figuurlijk. De natuur in. Uit de vertrouwde context. Los van afleiding en vastgeroeste patronen. Frisse lucht zorgt voor frisse en nieuwe inzichten.

🌿 bijzondere plekjes weet te vinden, passend bij jullie organisatie en invulling van de dag.

🌿 een koppeling kan maken tussen serious business en play. Spelenderwijs thema's voorbij laten komen, die op dat moment relevant zijn binnen jullie organisatie.

🌿 een verrassende dag (of meerdaagse) weet neer te zetten, waar nog lang over nagepraat wordt.

 

VERTEL ME MEER IN EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING!

Een event met impact

Wil je graag meer waarde toevoegen aan je event, brainstorm, teamsessie of heidag?

Een event waar nog lang over nagepraat wordt, omdat het een unieke belevenis was. Een event waarmee je een beweging in gang hebt gezet. In je team. In je organisatie. In je medewerkers. Of een event waarbij je positieve impact hebt gemaakt, door je handen letterlijk en figuurlijk uit de mouwen te steken, in de aarde bijvoorbeeld.

 

Be in Charge gelooft sterk in de kracht en impact van live events. Mensen samenbrengen, plezier laten hebben, verbinden en in beweging zetten.

De afgelopen jaren hebben ons laten zien hoe belangrijk het voor de mens is om zich te kunnen verbinden met anderen. Vrienden, familie, collega’s, op ieder niveau is verbinding belangrijk. Om elkaar te begrijpen, te accepteren, te waarderen, te steunen en te versterken. Verbinding is één van onze levensbehoeftes en zorgt ervoor dat we lekkerder in ons vel zitten, beter kunnen functioneren.

Het is niet voor niets dat de OERmens in groepen, of stammen leefde, waarbinnen ieder zo zijn eigen rol invulde en zo ieders krachten werden benut tot een goed functionerend geheel.

Om met anderen te kunnen verbinden is het van belang dat je ook in verbinding staat met jezelf. Hoe goed zorg jij voor jezelf? Streef jij je dromen na? Waar kom jij je bed voor uit? Waar krijg je energie van? Met andere woorden: hoe goed zorg jij voor je lichaam en mind? Belangrijker nog, is hier binnen jullie organisatie voldoende ruimte voor?

Dit zijn thema’s die ik graag meepak in de events van Be in Charge, omdat ze zo relevant zijn voor jezelf, maar ook voor je team, je organisatie, je gezin, etc.

Bij live events kun je denken aan één of meerdere dagen bestaande uit workshops of trainingen in combinatie met fun en teambuilding.

Waarom zoveel mogelijk 'buiten' in events?

🌿 Er zijn inmiddels zoveel onderzoeken die het aantonen: natuur is goed voor de mens! Het zorgt voor ontspanning, verlaagt het stresshormoon cortisol. Het maakt creatiever en stimuleert een open mind. We kijken positiever tegen bepaalde zaken aan. Dat is dan ook de reden dat de events van Be in Charge buiten plaatsvinden.

Samengevat:

  • stress reductie
  • verhoogde productiviteit
  • beter relativeringsvermogen
  • meer creativiteit
  • gezondere medewerkers (lagere hartslag, bloeddruk en afname cortisol, positievere mindset)
  • meer werkplezier

 

Dus... Ga je mee naar buiten?  Met je team of alleen?

Ja, zin in! Maar eerst heb ik behoefte aan een vrijblijvende kennismaking, klik dan HIER