Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Ga je mee opladen?

STOP. Stap even uit de ratrace. Ga mee naar buiten - op avontuur!

Vrijdag 19 april staat het volgende 'avontuur' in Schoorl gepland.

Avontuur is het contrast met het dagelijkse leven en geeft je daarom het gevoel dat je LEEFT. In plaats van dat je het gevoel hebt dat je leven door je vingers glipt.

Avontuur is ontdekken van het onbekende. Losbreken uit je comfortzone. Dat maakt je sterker en veerkrachtiger.

Unieke kans! 18-25 mei 2024 gaat Be in Charge naar Zweden.

In samenwerking met WeLeaf nodig ik je uit om mei 2024 mee te gaan naar Zweden. Dit is een krachtige combinatie van het Land of change programma met een Wildernisretreat in Zweden. 

Lees hier meer over dit gave avontuur.

BE IN CHARGE

=

Natuur plus avontuur plus bewustwording plus persoonlijke ontwikkeling

 

  • Natuur verlaagt je hartslag en het stresshormoon cortisol en zorgt daarmee voor ontspanning.
  • Natuur zorgt voor een toename van de gelukshormonen endorfine en dopamine. 
  • Natuur stimuleert het creatie vermogen van onze geest. Herken je dat gevoel, dat je ergens helemaal in vast loopt. Je gaat vervolgens een rondje wandelen en ineens krijg je een geniaal idee!
  • Natuur zorgt ervoor dat je loskomt uit je vertrouwde context. Met bestaande patronen en afleiding. Hier ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en onderlinge connecties.

 

Lees hier meer over mijn aanpak en waarom BUITEN voor mij zo belangrijk is.

Nature is my happy place! Dat weten de meesten inmiddels wel van mij.

De afgelopen tijd verschijnt het ene na het andere onderzoek over de gezondheidseffecten van BUITEN zijn.

❓️ Hebben we daar écht onderzoeken voor nodig?!

Ga het gewoon eens doen en ervaar het zelf!
Ga je mee vrijdag 19 april?


Kruip achter het scherm vandaan. Zet je telefoon op vliegtuigstand ✈️. En trap op de rem.

We gaan mooie routes hiken. Van duinen afrennen (of rollen, wat jij wilt). Klimmen naar de hoogste duin van Nederland (en het hoogste punt van Noord Holland) - de Catrijper Nok en voel je even 'on top of the world'!

Gewoon...
Een middag voor jezelf. Even NIETS. Ik neem je mee op pad. Ik daag je uit om kritisch te kijken naar hoe je je op dit moment ECHT voelt. Zonder afleiding en bullshit een realistische check op je lijf, vanuit de OERsterk pijlers (OER staat voor: Ontspanning, Eten, Regelmatig bewegen en STERK voor: mindset & zingeving).

Hoe fit en energiek voel je je? Waar zou je meer of juist minder van willen om jezelf fitter, energieker en blijer te voelen? (HELL YES) Maar hoe zet je dit nou om in concrete en realistische stappen?

Gegarandeerd...
Dat je naar huis gaat met een leeg hoofd, ontspannen. En een paar concrete tips & trics en energie om het de komende tijd eens anders aan te pakken.

En... ik ben de komende tijd jouw stok achter de deur!

IK WIL GRAAG MEE

Eerstvolgende avontuur: vrijdag 19 april 2024

We stappen even uit de ratrace. De dagelijkse sleur en prikkels. Ik nodig je uit om uit je comfortzone te stappen. Telefoon UIT en zintuigen AAN.

Ik stippel een route voor jullie uit in de prachtige omgeving van de Schoorlse duinen en bos. We gaan bosbaden. We gaan genieten van de omgeving. Even los van de dagelijkse hectiek, een middag voor jezelf. Ontdekken waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Wat kun jij doen om jezelf fitter en blijer te voelen? Wat gaat jou helpen om bewustere en gezondere keuzes voor jezelf te maken, tegelijkertijd voor je omgeving (sociaal, werk en leefomgeving)? 

Voorafgaand aan deze dag, ontvang je van mij een beknopt werkboek met basistheorie vanuit OERsterk leefstijlcoaching. Hierin vind je een aantal opdrachten, welke zorgen voor bewustwording en dat je voorbereid de dag in gaat. Op deze manier kun je het meeste uit deze dag halen voor jezelf.

Praktische informatie

Datum: 19 april 2024 van 11.00-18.00 uur.

Extra’s: een healthy snack, een werkboek, prikkelende opdrachten voor onderweg, een opdracht in de natuur, een opdracht met foto-associatiekaarten, tips rondom gedragsverandering. 

Plaats: Vertrek vanaf parkeerplaats Dorpscentrum De Blinkerd - Heereweg 150, 1871 EM Schoorl

Prijs: € 75,00 incl BTW

(ps neem je zwemspullen mee...)

 


JAAAAAAAAAAA IK GA MEE