Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Referentie Bureau Objectief

Land of Change traject (12 weken) met live events op verschillende locaties - Bureau Objectief (Milou Hessels)

"Dit traject heeft voor ons inzichtelijk gemaakt hoe waardevol het is om een veilige omgeving te creëren waarin je open met elkaar kunt communiceren, plus het belang van de individuele en de gezamenlijke energie, waarden en de verschillende persoonlijkheden".

"De live dagen waren voor ons heel waardevol! We hadden echt tijd en ruimte om met het team stil te staan bij zaken die je dichter naar elkaar kunnen brengen. Het is fijner om live met dit soort zaken bezig te zijn in plaats van online. De invulling van de live dagen sloot heel goed aan op de fases van de Land of Change, waar we op dat moment in zaten, en zaken die op dat moment speelden binnen het team. Dit, de prachtige locaties in de natuur en de verschillende werkvormen hebben bijgedragen aan het proces en de ontwikkeling binnen het team.

Wat betreft de begeleiding door Be in Charge: het is fijn dat je heel erg open staat voor onze input gedurende het traject en je flexibiliteit. De initiële insteek met de Land of Change was vooral individueel gericht. Dus kijken vanuit de individuele energie, behoeften, waarden. Om van daaruit de vertaalslag te maken naar de dynamiek en de samenwerking binnen het team. Gedurende het traject werd duidelijk dat vooral de teamdynamiek en een aantal zaken binnen het team meer aandacht nodig hadden. Hierin heb je goed en scherp geschakeld. 

Een programma gericht op individuele behoefte vraagt natuurlijk een andere aanpak / coaching dan wanneer je het ook heel erg wil insteken op het team. Heel fijn hoe je hiermee om bent gegaan!"