Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

Frisse lucht en ontspanning cadeau

Veel organisaties zijn druk bezig met het eindejaarsgeschenk of nieuwjaarsverrassing. Pak het eens anders aan en verras je collega's met een micro avontuur!

Iets wat duurzaam is en waar ze écht iets aan hebben (of misschien hard nodig hebben). Namelijk een dosis ontspanning en positiviteit.

Flyer

Microavontuur

Ga voor een micro avontuur op een gave bestemming in de natuur.

🌿 Natuur verlaagt het stresshormoon cortisol en stimuleert de aanmaak van gelukshormonen 
🌈 Avontuur stimuleert je in beweging te komen en te ontdekken. Het verrast en verbindt. Stimuleert de creativiteit en geeft nieuwe inzichten.

Je kunt het als teambuildingsuitje inzetten of je kunt het als geschenk aan je medewerkers 'geven', inclusief een vrije dag om het meteen in te plannen.

En wil je er een persoonlijk tintje aangeven, ik denk graag met jullie mee in de invulling en het budget! 💰

 

Plan vrijblijvend een gesprek in!

Be in Charge Outdoor

Meer tijd in de natuur en buiten doorbrengen, heeft een positieve impact op het welzijn van medewerkers. Er zijn inmiddels talloze wetenschappelijke onderzoeken die dit aantonen.

Daarom heeft Be in Charge als missie: mensen naar BUITEN brengen. Door de natuur in te gaan, in beweging te komen en te vertragen, komen jullie los van bestaande (en soms beperkende) patronen en de overkill aan prikkels.

Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe frisse inzichten en échte verbinding.

 

Frisse lucht, zorgt voor frisse inzichten!

Impact met maatwerk

In onze één- of meerdaagse (micro)avonturen combineren we plezier, teambuilding en optioneel een inhoudelijk aspect, dit alles in een natuurlijke omgeving.

De teambuilding bestaat uit een fysieke of creatieve activiteit (zoveel mogelijk op eigen kracht - te voet, per fiets, MTB, sup of kano bijvoorbeeld). Deze kan uitgebreid worden met een spel-, trainings- of coachonderdeel.

Onze voorkeur gaat uit naar maatwerk hierin, zodat we voor jullie zoveel mogelijk impact kunnen maken en écht iets in beweging zetten...

 

Outside is where the magic happens.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. We zorgen er dan ook voor dat dit aspect zoveel mogelijk terugkomt in onze programma's - van locaties en accommodaties tot vervoer, catering en activiteiten.

Onze inspiratie Top 5

 

  1. Dutch Mountain Trail
  2. Op safari in de Schoorlse duinen
  3. IVN Trektocht Maashorst
  4. Westfriese wildpluk en buitenkook experience
  5. Safarilunch en -avontuur op de Veluwe