Belangrijke links

Upcoming events: 21 november OERsterk in balans - Huize Blokland in Hem (NH)

OERsterk in Balans

Hoe vervang je oude, ongezonde patronen door nieuwe, gezonde patronen? Hier gaan we 21 november mee aan de slag. Ik ga  zorgen voor een OERsterke basis van waaruit je de regie terug kunt pakken en de energie. Het wordt een combinatie van theorie, prikkelende opdrachten uit het werkboek en buiten zijn. Uit ons hoofd, in ons lichaam.

Land of Change trajecten The Basecamp, The Journey en The Expedition

Land of Change - The Basecamp

Met het programma 'De Land of Change - The Basecamp' starten we met inzicht krijgen in wat jij nu nodig hebt. Wat voor jou werkt en vooral welke bouwstenen voor jou op dit moment aandacht nodig hebben om je energievoorraad een boost te geven.

Om veranderingen in gang te kunnen zetten, is het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit, energie hebt om vol te houden en weerstand te bieden tegen verleidingen. In dit programma hebben we 1 keer een 'Live dag' op een mooie locatie in de natuur. Daarnaast is er twee keer een online bijeenkomst met de groep en twee keer vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats.

Land of Change - The Journey

Met het programma 'De Land of Change - The Journey' starten we, evenals bij 'The Basecamp',  met inzicht krijgen in wat jij nu nodig hebt. Wat voor jou werkt en vooral welke bouwstenen voor jou op dit moment aandacht nodig hebben om je energievoorraad een boost te geven.

Om veranderingen in gang te kunnen zetten, is het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit, energie hebt om vol te houden en weerstand te bieden tegen verleidingen.

Vervolgens gaan we in dit traject met een helder doel aan de slag. Waar wil je na dit traject staan? Wat wil je hebben bereikt en gaat jou op korte termijn de meeste energie opleveren? In deze fase hebben we één live dag dat we ook echt AAN onszelf gaan werken. We gaan buitenspelen, samenwerken, elkaar helpen en uitdagen en met een persoonlijk reis(actie)plan naar huis.

Land of Change - The Expedition

Jouw persoonlijke reis naar een fitter lijf, sterkere mind en meer energie. 

In drie maanden naar meer inzicht in je lichaamssystemen, meer inzicht in gedragsverandering, meer inzicht in een actieplan dat voor jou werkt. Zorgen dat de gezonde keuze de makkelijke keuze wordt!

Tijdens het traject vindt iedere maand een live dag plaats op een mooie locatie in de natuur. Daarnaast is er iedere drie weken een online meeting met de groep en iedere twee weken is er digitaal een individueel coach moment.