Upcoming events - 21 november

OERsterk in balans - 21 november in Hem (NH)

Zeg eens eerlijk, hoe (OER)sterk voel jij je op dit moment?

Bruis jij iedere dag van de energie, of kun jij wel wat extra energie gebruiken? 

Lukt het jou om gedurende een werkdag je energie hoog te houden? De juiste en gezonde keuzes voor jezelf te blijven maken, ook als je het druk hebt en je wordt opgeslokt door de waan van de dag?

In drukke en stressvolle tijden is de uitdaging groter om vast te houden aan gezonde gewoontes. Juist dan is de verleiding aanwezig om terug te vallen op je ingesleten (ongezonde) patronen. En voor je het weet zit je in een vicieuze cirkel. De ene slechte gewoonte houdt de andere slechte gewoonte in stand. Je voelt je minder sterk en bent minder goed in staat om verleidingen te weerstaan. BAM... terug bij af!

Heb jij voldoende kennis om deze cirkel te doorbreken? De juiste keuzes voor jezelf te maken op gebied van Ontspanning, Eten, Regelmatig bewegen (=OER) en mindset (=STERK)? 

Hoe vervang je oude, ongezonde patronen door nieuwe, gezonde patronen? Hier gaan we 21 november mee aan de slag. Ik ga  zorgen voor een OERsterke basis van waaruit je de regie over je energie terug kunt pakken. Het wordt een combinatie van theorie, prikkelende opdrachten uit het werkboek en buiten zijn. Uit ons hoofd, in ons lichaam.

 

Opladen, Ontspannen en Ont-moeten

We zijn een halve dag uitgenodigd op een prachtige plek in Hem (Noord-Holland): Huize Blokland.

We hebben de beschikking over onze eigen ruimte. Het is een onderdeel van de boerderij, met eigen entree, open haard en badkamer. Koffiezetapparaat en waterkoker, servies. We kunnen hier lekker ons eigen gang gaan en het ons comfortabel maken. Buiten is er van alles te doen... Knuffelen met de dieren 🐄 (stijging gelukshormoon oxytocine) Helpen in de moestuin 🥬 Of gewoon even buiten zijn en opladen.

 

Ga je mee of wil je meer informatie, laat het weten via het contactformulier.

Contact

 

Programma

09.00 - 09.15 uur Ontvangst op de locatie

09.15 - 09.30 uur Kennismaking en introductie. 

09.30 - 11.15 uur We duiken de OERsterk theorie in! Leer je lichaam beter begrijpen en de werking van bepaalde lichaamssystemen evenals de verdeling van energie (evolutionair gezien). 

Hierbij is vooral het inzicht in de samenhang in de verschillende systemen van belang. Bewustwording tav de invloed die deze systemen op elkaar hebben, het versterken of juist het verzwakken van elkaar. Kennis tav hoe je hier zelf invloed op uit kunt oefenen door de balans te vinden binnen de OERsterk pijlers.

11.15 - 12.15 uur Yoga sessie om tot pure ontspanning te komen. Onder begeleiding van Melanie van Westen van Minecelestial.

12.15 - 12.45 uur Lunch

12.30 - 13.30 uur Hoe nu verder? Concreet actieplan en een nieuwe gewoonteplan, kies er één uit en ga daarmee aan de slag! (let op: deze overlapt de lunch voor een deel)

Prijs

€ 87,50 excl BTW (€ 106,00 incl BTW)

Inbegrepen:

- Healthy snack tussendoor, kopje koffie/ thee 

- Lunch 

- workshop 'OERsterk in Balans', inclusief werkboek, je persoonlijke actieplan

Reviews voorgaande events