Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Let's go outside!

Be in Charge focust zich op programma's of events gericht op teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit een positieve energiebalans en een inspirerende omgeving (natuur & outdoor). Dus los van afleiding en vastgeroeste patronen. Ruimte voor nieuwe inzichten en onderlinge connecties. 
 
🌿 OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 

Bekijk alle acties

Land of Change - The Journey (8 weken)

Snap hoe bepaalde lichaamssystemen werken en weet aan welke knoppen je kunt draaien om meer energie en vitaliteit te ervaren binnen je team en voor iedere individuele medewerker!

Versterk je team door iedere individuele medewerker te versterken. 

Met het programma 'Land of Change - The Journey' starten we, evenals bij 'The Basecamp', met inzicht krijgen in wat jouw team of organisatie nu nodig heeft. Wat is er binnen jullie team of organisatie nodig om een 'Happy state of mind' te ervaren? 

Vervolgens gaan we dieper in op de individuele medewerker. Ook hier kijken we weer vanuit het energiekwadrant hoe iedere medewerker in zijn of haar vel zit. Middels 1-op-1 gesprekken achterhaal ik wat op dit moment voor welke medewerker van belang is om te werken aan een positieve energiebalans.  

Om met de dagelijkse uitdagingen (zowel zakelijk als privé) om te kunnen gaan, scherp te blijven en daadkrachtige keuzes te kunnen maken, is het belangrijk dat iedere medewerker lekker in zijn of haar vel zit

Tijdens de Journey vinden twee live dagen plaats op prachtige locaties in de natuur. We gaan buitenspelen, samenwerken, elkaar helpen en uitdagen en met een persoonlijk reis(actie)plan naar huis.

Be in Charge kiest heel bewust voor locaties in de natuur, omdat ik geloof in de kracht van de omgeving. Er zijn inmiddels zoveel onderzoeken die het aantonen: natuur is goed voor de mens. Het zorgt voor ontspanning, maakt creatiever en stimuleert een open mind. We kijken positiever tegen bepaalde zaken aan. Het perfecte uitgangspunt dus om aan persoonlijke en teamontwikkeling te werken!

De Land of Change

De Land of Change is een praktisch leiderschapsprogramma gebaseerd op een integrale aanpak: ik kijk naar wat er speelt binnen een organisatie of team en bij iedere individu. Beginnende bij het sterker maken van iedere individuele medewerker en daarmee het team of de organisatie als geheel sterker maken. 

Medewerkers die lekkerder in hun vel zitten, stralen dit uit naar collega's, maar ook naar klanten. Het gaat er niet alleen om dat je medewerkers lekker in hun vel zitten, maar ook dat je medewerkers lekker op hun plek zitten. Doen zij waar ze blij van worden? Worden hun kwaliteiten op de juiste manier ingezet? Kunnen ze hun passie kwijt? Is er aandacht en ruimte voor de persoon achter de medewerker? 

Door de vertaalslag te maken naar de werkvloer, krijgen jullie meer inzicht in elkaars energie, kernwaarden en persoonlijkheid. Met als resultaat: meer begrip, prettigere communicatie, fijnere samenwerking en meer waarde leveren aan elkaar en aan klanten. 

Wat hebben jullie na 8 weken bereikt?

De punten benoemd onder 'The Basecamp', aangevuld met: 

🌍 We maken een plan dat bij jou past om de eerste nieuwe gewoontes vast te houden en onderdeel te laten worden van je automatische systeem: een Gewoonteplan (waarbij we kijken naar je privé omgeving en de werkvloer)

🌍 Je krijgt inzicht in welke gedragsbepalers voor jou relevant zijn en welke weerstanden je tegen kunt komen (en hoe je hiermee om kunt gaan).

🌍 We gaan aan de slag met een stevig Fallback plan, zodat je stevig in je schoenen staat in lastige situaties (verleidingen weerstaan).

🌍 We brengen de verschillende omgevingsfactoren in kaart, die voor jou van invloed zijn op je energie en vitaliteit. 

🌍 Je vult twee keer een vitaliteitschecklist in (0-meting bij de start en eindmeting).

🌍 Een werkboek met prikkelende opdrachten (voor binnen en buiten), waar je zelf mee aan de slag gaat en tijdens de live dagen.

🌍 We borduren verder op de blauwdruk van jouw team, nu aangevuld met de individuele uitdagingen, behoeften en wensen.

Meld je nu aan voor dit nieuwe traject en gun jezelf en je team deze reis twv € 649,00 excl BTW

  • Intake gesprek (live - middels een kick off) om in kaart te brengen wat voor jullie belangrijk is op dit moment en waar we de komende weken op gaan focussen 
  • Inventarisatie met alle teamleden (individueel) hoe hij of zij er momenteel in zit en wat voor hem of haar op dit moment belangrijk is 
  • 2 keer een live event met de groep op een prachtige locatie in de natuur, inclusief catering. Een combinatie van ervaringen uitwisselen, elkaar uitdagen en helpen. Actief en ontspanning in de buitenlucht.
  • Ervaringen met elkaar uitwisselen - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren
  • Individuele coaching - 2 keer vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats (ca 45 minuten per moment)
  • Praktische werkbladen - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
  • Follow-up een aantal weken na afloop van dit traject (Waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)