Land of Change - The Expedition

Land of Change - The Expedition (3 mnd)

Vanaf vandaag ga ik het écht anders doen

Pak zelf de regie en voel je fitter, vrijer en blijer!

Je wilt het zo graag anders. Meer energie. Rust. Vertrouwen. Avontuur. Meer doen wat jou een HELL YES gevoel geeft.

Maar hoe? En als je dan de eerste stap hebt gezet, hoe zorg je er dan voor dat je volhoudt? Die oude, ongewenste, patronen liggen op de loer. Winnen het van nieuwe, gezondere, gedragingen. Zeker als je niet lekker in je vel zit, je energie laag is.

Al die dieetboeken in de kast. Die online training die je ooit hebt gekocht. Ongeopend in je inbox... En dan barst het web van de tips & trics op gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling. Leuk en aardig, maar het is te algemeen en helpt je niet verder.

Want heel eerlijk, je staat nog steeds op hetzelfde punt als maanden geleden.

 

Niets is zo moeilijk als gedragsverandering.

Het is zo makkelijk om te genoegen te nemen met minder. Om te blijven zitten waar je zit. Vanuit het mom, ‘het is wel goed zo’. 

In plaats van je leven voluit te leven!

Daarom geloof ik ook zo in mijn Land of Change programma. Maatwerk. Persoonlijke begeleiding in combinatie met de dynamiek van een groep. Outdoor. De natuur in. Want jij bent geen binnen-zitter. Duurzame verandering, dat wil je. En dat is wat we gaan doen. In 3 maanden, jouw eigen persoonlijke reis naar krachtige gedragsverandering en dat HELL YES gevoel waar je zo naar verlangt.

 

Binnen organisaties

De Land of Change kan ook binnen organisaties worden ingezet. Waarbij we de link kunnen leggen naar de werkvloer. Hoe kun je de individu sterker maken, maar ook het team?

We organiseren groepssessies, maar de kracht zit vooral in het op maat maken van het programma. We stemmen het programma af op de fase waar een medewerker in zit en wat de behoefte is van de medewerker. Iedere persoon is uniek, zit in een andere situatie en heeft een andere aanpak en focus nodig. Om echt blijvend effect te creëren is tijd, maatwerk en eigen regie nodig.

 

Pak de regie. Be in Charge. Naar meer rust. Vitaliteit en energie. En stel niet langer uit wat echt belangrijk voor je is.

Herken je dit?

🌍 Je voelt je steeds vaker futloos en ziet dit terug in je werk, thuis, je sociale leven. Je hebt niet de energie en motivatie om de dingen te doen die je graag doet.

🌍 Dit maakt het moeilijker om stevig in je schoenen te staan. Om daadkrachtig keuzes te maken.

🌍 Het lukt je maar niet om je ongewenste gewoontes te vervangen voor nieuwe, gezondere, gewoontes.

🌍 Je hebt al diverse diëten geprobeerd, maar valt iedere keer weer terug in oude gewoontes en patronen.

🌍 Je wílt wel van alles en hebt een hoop goede voornemens, maar houdt het niet vol in de drukte van alledag.

🌍 Je hebt continue het gevoel achter de feiten aan te lopen.

🌍 Je hebt het gevoel de grip te verliezen op meerdere fronten. In je werk. Thuis. 

🌍 Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te vinden op internet en op iedere website kun je wel een gratis ebook downloaden, maar geen persoonlijke begeleiding en advies.

🌍 Het zijn vaak algemene tips en trics die je net niet lekker in je eigen dagelijks leven kunt integreren, waardoor je het lastig vindt om het vol te houden.

🌍 Je vindt het lastig om 'NEE' te zeggen tegen de mensen om je heen.

🌍 Je wilt vaker kiezen voor jezelf en vanuit een 'HELL YES' gevoel leven.

🌍 Je bent heel goed in kijken naar wat je allemaal nog 'moet' in plaats van wat je al bereikt hebt .

🌍 Je hebt continu een gevoel van onrust en het lukt je zelf niet om de rust terug te brengen.

🌍 Je legt de lat onrealistisch hoog voor jezelf.

 

Praktische informatie

De Land of Change is een groepstraject van drie maanden, met iedere maand een live bijeenkomst op een prachtige locatie in de natuur. Daarnaast vindt er iedere maand een online sessie plaats met de groep en individueel.   

Jouw eigen persoonlijke reis naar krachtige gedragsverandering en meer HELL YES

In de Land of Change doorloop je verschillende fases van verandering (iedere fase is een land op de kaart) op je eigen tempo, je eigen manier, met jouw eigen focuspunten. Het wordt jouw Land of Change. Waarbij we jouw context meenemen. Ieder lichaam is anders, ieder karakter is anders en iedere situatie is anders.

Door alle 11 fases één voor één te doorlopen, zorg je voor een proces waarin je geleidelijk kleine veranderingen in gang zet, die bij jou passen en daardoor ook zijn vol te houden voor jou. Met als doel deze veranderingen te laten wortelen, onderdeel te laten worden van wie jij bent en wilt zijn.

We lopen dus geen standaard afvinklijstjes af. Geen quick fixes. Geen algemene aanpak, die nét niet lekker binnen jouw leefstijl past.

Het blijft dus niet bij een werkboek of handleiding die naast die andere dieetboeken en online trainingen, op de plank verdwijnt. Maar we gaan het integreren in je dagelijks leven.

 

Locaties in de natuur

Ik geloof in de kracht van de natuur. Dat is de reden dat de live events van Be in Charge plaatsvinden op locaties in de natuur, outdoor.

Een omgeving heeft invloed op de stemming en creativiteit van mensen. Natuur zorgt voor een positieve stemming, ruimte in je hoofd, ontspanning en concentratie. Het is aangetoond dat wanneer je je in de natuur bevindt, je hartslag, bloedsuiker en het stresshormoon cortisol naar beneden gaat.

Kortom: het perfecte uitgangspunt om te kunnen ontspannen, ont-moeten, ontdekken en ontwikkelen. Los van afleiding, verleiding en misleiding. Uit je vertrouwde omgeving stappen en open staan voor nieuwe inzichten.

Ja dit wil ik!

 

Dus...

'Be in Charge' – pak de regie!  

 1. Over je eigen leefstijl, een leefstijl die jou meer rust, structuur en energie geeft.  
 2. Over je eigen verantwoordelijkheid om zelf de eerste stap te zetten naar een leefstijl waar jij je prettiger bij voelt. Een leefstijl waarbij je meer energie ervaart. Sterker in je schoenen staat en beter keuzes kunt maken vanuit een HELL YES gevoel.

Meld je nu aan voor het nieuwe traject en gun jezelf deze reis twv € 1.149,00 excl BTW

 • Intake gesprek om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is op dit moment en waar je naar toe wilt - Jouw stip op de horizon 
 • 3 maanden coaching live en online
 • Ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren
 • Individuele coaching - indien nodig een vriendelijke schop onder je kont
 • 3 keer een live bijeenkomst met de groep op een prachtige locatie in de natuur, inclusief catering. Een combinatie van theorie, actief en ontspanning in de buitenlucht.
 • Iedere drie weken is er een online bijeenkomst met de groep
 • Iedere twee weken vindt er digitaal een individueel coachmoment plaats en ben ik iedere week op een vast moment te bereiken middels what's app en/ of Trello
 • Je werkt aan je eigen doelen, jouw reisplan en strategie op jouw manier. Wat is voor jou nu echt belangrijk en wat past bij jou?
 • Tijd maken om nieuw gedrag te oefenen, herhalen en zorgen dat het diep wortelt 
 • Een praktisch werkboek - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
 • Een aantal weken na afloop van dit traject vindt er een follow-up plaats (waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)

Jouw winst

 • Meer energie - zelf je energie beter managen
 • Meer regie over je eigen leven - leer je eigen knoppen zo af te stemmen dat het jou de meeste energie geeft
 • Meer balans in tijd voor jezelf en voor anderen
 • Meer leven en kiezen vanuit HELL YES
 • Meer rust in je hoofd
 • Duurzame gedragsverandering - geen quick fixes
 • Nieuwe gewoontes integreren in je dagelijks leven, omdat het bij je past en onderdeel wordt van je identiteit
 • Je lichaam snappen aan de hand van de OERsterk methode en leren wat het wanneer nodig heeft
 • De kracht van de verschillende omgevingsfactoren en hoe je hierop kunt inspelen
 • Inzicht in jouw valkuilen
 • De kracht van kleine stappen
 • Je OERbrein temmen en meer vanuit je mensbrein leven
 • Jezelf herprogrammeren - kritisch jouw eigen overtuigingen en opvattingen herzien
 • Belemmerende gedachten omzetten naar helpende gedachten

 

Ja dit wil ik!