Land of Change - The Basecamp

Land of Change - The Basecamp (6 weken)

Volledig online - met één live bijeenkomst

Wist jij dat je zelf heel veel invloed kunt uitoefenen op hoe energiek jij je voelt?

We kunnen heel goed voor anderen zorgen, maar hoe goed zorg jij voor jezelf? Ervaar jij voldoende energie om krachtig de dag door te gaan en vooral de dag op jouw manier in te vullen? Op zo'n manier dat het je energie geeft in plaats van dat het je helemaal leeg trekt?

 

Hoe word jij en daarmee je bedrijf OERsterker?

Als OERsterk Leefstijlcoach werk ik vanuit het OERsterk principe van Drs Richard de Leth: Ontspanning, Eten, Regelmatig bewegen (OER) en mindset (STERK). Dit zijn de vier bouwstenen binnen je leefstijl en zijn gebaseerd op hoe de OERmens leefde.

De uitdaging in de huidige maatschappij is om met deze bouwstenen een stevig fundament te bouwen, waarbij je in balans bent. Binnen iedere bouwsteen, maar ook tussen de bouwstenen. Juist de samenhang tussen de OERsterk pijlers is van belang. Je kunt nog zo gezond eten, maar als je aan de andere kant continu stress ervaart, zul je het gewenste effect van de gezonde voeding teniet doen.

Dus: hoe bereik je die balans en (nog belangrijker) hoe behoud je deze?

Het is belangrijk dat je je eerst bewust wordt waar jij je op dit moment niet prettig bij voelt. Hoe sta je er op dit moment voor qua energie? Spring je iedere dag vol energie je bed uit, of moet je jezelf de dag doorslepen? Heb jij het gevoel stevig in je schoenen te staan. Daadkrachtig beslissingen te kunnen nemen. Of kun je moeilijk focus houden. Heb je een onrustig gevoel en voel je je niet zelfverzekerd genoeg?

Met het programma 'De Land of Change - The Basecamp' starten we met inzicht krijgen in wat jij nu nodig hebt. Wat voor jou werkt en vooral welke bouwstenen voor jou op dit moment aandacht nodig hebben om je energievoorraad een boost te geven.

Om veranderingen in gang te kunnen zetten, is het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit, energie hebt om vol te houden en weerstand te bieden tegen verleidingen.

Niets is zo moeilijk als gedragsverandering

Bewust worden van ingesleten gewoontes waar je je niet lekker bij voelt, deze veranderen en vervangen door nieuwe (gezondere) gewoontes. Zeg eens eerlijk... hoe vaak heb je al een poging gedaan om gezonder te gaan leven? En hoe vaak heb je het volgehouden?

Zeker in tijden waarin we het druk hebben en er veel op ons af komt zijn we geneigd om terug te grijpen op onze oude vertrouwde (ongezonde) patronen. Deze gaan veelal automatisch. Dit kost ons minder energie en is dus de makkelijkste weg. En dat is precies waar ons OERbrein van houdt!

Hoe fijn zou het zijn om een goede basis te hebben? Een basis met voldoende kennis en inzicht om gezondere keuzes te maken en vooral handvatten om ongezonde verleidingen in ons dagelijks leven te weerstaan?

Dat het je lukt om nieuwe gewoontes te ontwikkelen, waarbij je meer energie ervaart en jezelf krachtiger voelt. Om van daaruit keuzes te maken die je een 'HELL YES' gevoel geven. Zowel privé als in je werk.

 

Ja dit wil ik!

 

Wat hebben we na 6 weken bereikt?

🌍 Je leert begrijpen hoe je verschillende lichaamssystemen werken, vanuit de OERsterk theorie.

🌍 Daarmee leer je hoe de energie binnen je lichaam verdeelt wordt en wat daarop van invloed is.

🌍 Je krijgt inzicht in hoe gedragsverandering werkt en welke gedragsbepalers er zijn.

🌍 Door middel van het invullen van de vitaliteitschecklist krijg je inzicht in je gezondheid. Waar kun jij de focus opleggen om aan je energiebalans te werken?

🌍 Je brengt in kaart wat jouw kernwaarden zijn.

🌍 Je brengt deze in lijn met de invulling van je dagelijks werk, zodat je meer naar je kernwaarden kunt leven.

🌍 Aan het eind van de maand heb je een doel bepaald, waar je zelf mee aan de slag gaat.

🌍 Met de opgedane kennis en uitgevoerde opdrachten heb jij vaardigheden ontwikkeld, waarmee jij nu verder kunt om nieuwe gewoontes te ontwikkelen. 

 

De kracht van verbinding met elkaar en met de natuur

Ik geloof in de kracht van live verbinden. Door middel van een event op unieke locaties, dichtbij de natuur. Even uit je bestaande context, verleidingen en afleidingen stappen en letterlijk en figuurlijk de reset knop indrukken. Samen met gelijkgestemden, zodat je ook direct ervaringen en tips uit kunt wisselen. We kunnen namelijk zoveel van elkaar leren. En het laat je inzien dat je niet de enige bent! 

'Be in Charge' – pak de regie!  

  1. Over je eigen leefstijl, een leefstijl die jou meer rust, structuur en energie geeft.  
  2. Over je eigen verantwoordelijkheid om zelf de eerste stap te zetten naar een leefstijl waar jij je prettiger bij voelt. Een leefstijl waarbij je meer energie ervaart. Sterker in je schoenen staat en beter keuzes kunt maken vanuit een HELL YES gevoel.

Meld je nu aan voor het nieuwe traject en gun jezelf deze reis twv € 249,00 excl BTW

  • Intake gesprek (online) om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is op dit moment en waar we de komende weken op gaan focussen 
  • 1 keer een live bijeenkomst met de groep op een prachtige locatie in de natuur, inclusief catering. Een combinatie van theorie, actief en ontspanning in de buitenlucht.
  • Tijdens de live bijeenkomst ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden - Je hoeft het niet alleen te doen, we kunnen zoveel van elkaar leren
  • Individuele coaching - 2 keer een online coachssessie van 30 minuten
  • 2 keer een online bijeenkomst met de groep
  • Praktische werkbladen - hiermee kun je direct het geleerde in praktijk brengen en concreet kunt maken voor jezelf, zodat je ook echt stappen gaat zetten.
  • Online follow-up een aantal weken na afloop van dit traject (Waar sta je nu? Wat gaat goed? Wat kan beter?)

Ja dit wil ik!