Waar ben je naar op zoek?

Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Ga mee(r) naar buiten!

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

Door mensen naar mooie en bijzondere plekken in de natuur te brengen, in beweging, krijgen ze nieuwe inzichten. Deze nieuwe, frisse inzichten dragen bij aan een bewustere leefstijl, met meer aandacht voor elkaar, vitaliteit en duurzaamheid.

Effect van buiten zijn

STOP met rennen en neem zelf het heft in handen!

Wil jij meer regie over je gezondheid, je energie, je leven?
 
Wat wil JIJ? Wat maakt JOU gelukkig? Wat geeft JOU energie?

(oftewel: hoe goed ken jij jezelf?)

Hoe kun je vaker een HELL YES gevoel ervaren?

 

26 januari 2024 staat weer een avontuur gepland in Schoorl, waar we met bovenstaande aan de slag gaan. 

Ga mee en reserveer je plekje! Geplande avonturen

Ben je klaar voor een groter avontuur? Echt terug naar de basis, inclusief een wildernisretreat in Zweden? Kijk dan bij de eerstvolgende leiderschapsreis.

We weten wel wat werkt, wat goed voor ons is, maar we doen het niet. Omdat we het ongemak niet aan willen gaan vanuit ons comfortabele luxe leven.

 

Of omdat we niet lekker in ons vel zitten, door de hoge druk die we onszelf opleggen vandaag de dag. Door de hoeveelheid prikkels, die we gedurende een dag te verwerken hebben. Door de sneltreinvaart waarmee we doordenderen, zonder af en toe even op de rem te trappen en de tijd te nemen voor en met onszelf. 

Wanneer heb jij jezelf voor het laatst afgevraagd hoe je je voelt? Écht voelt. Geeft je lichaam al een tijdje signalen, die je niet helemaal thuis kunt brengen en dus maar negeert? Signalen die er voor zorgen dat je je niet top fit en blij voelt. 

 

Je hoeft het niet alleen te doen - HELL YES!

Heb jij voldoende kennis om de juiste keuzes voor jezelf te maken op gebied van Ontspanning, Eten, Regelmatig bewegen (OER) en mindset (STERK)? Als OERsterk leefstijl coach kan ik je hierin begeleiden, prikkelen en uitdagen. 

Hoe maak je jezelf weerbaar tegen de talloze verleidingen en afleidingen, waarmee je gedurende de dag mee geconfronteerd wordt? Hoe zet je de eerste stap en druk je de pauzeknop wat vaker in.

Stap uit de ratrace en neem de ruimte en tijd voor jezelf om te ontdekken waar JIJ behoefte aan hebt. Wat jouw lichaam nodig heeft. Waar jij een HELL YES gevoel van krijgt, in plaats van dat je iedere dag leeg getrokken wordt.

Hoe vervang je oude, ongezonde patronen door nieuwe, gezondere patronen? Hoe houd je hieraan vast, ook op moeilijke momenten?

Om je hier persoonlijk in te kunnen begeleiden, heb ik 'de Land of Change' ontwikkeld. Als je écht stappen wilt zetten, bereid bent om het ongemak op te zoeken, meer bewustere keuzes voor jezelf wilt maken... Neem dan alvast een kijkje naar de mogelijkheden binnen de Land of Change

Hoe kan ik jou helpen? 

Ik neem je mee naar buiten.

Wanneer je bewegen (wandelen, fietsen, suppen, kanoën, etc), het buiten leven en avontuur combineert met persoonlijke ontwikkeling ontstaat er een magische combi die jou dichter bij jezelf en jouw dromen brengt.

Bewegen zorgt er namelijk voor dat je van je hoofd naar je lijf zakt en beter naar je intuïtie leert luisteren.

Avontuur zorgt ervoor dat je op zoek gaat naar het onbekende, verrassende dingen. Dingen die misschien nieuw voor je zijn en spannend, maar die je zelfvertrouwen een enorme boost geven.

Vanuit hier ontstaat de energie, creativiteit en ruimte om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je echt gelukkig van wordt.

 

OUTSIDE IS WHERE THE MAGIC HAPPENS 🌠🌿

 • Ik laat je de kracht en gezondheidsvoordelen van natuur en avontuur ervaren. Hoe kan het jou helpen om sterker te worden?
 • Kies vaker voor natuur en me-time en ga terug naar de basis, JOUW basis. 
 • Hoe kun je natuur en avontuur inzetten om jezelf uit te dagen, te ontwikkelen, je comfortzone te vergroten.
 • Ik geef inzicht in hoe je je energie (beter) kunt managen. Als ondernemer of leider, moeder, partner en al die andere rollen die je invult, kom je voor hete vuren te staan. Moet je sterk in je schoenen staan en af en toe tegen de stroom in zwemmen. Hoe houd je je energie hoog op deze momenten?
 • Hoe kom je erachter wat JIJ nodig hebt om lekker in je vel te zitten? Om te bruisen van de energie - HELL YES! 
 • En vooral, hoe zet je steeds kleine stappen om nieuwe gewoontes hierin te ontwikkelen en vast te houden? Niets is zo moeilijk als gedragsverandering voor ons als gewoontedieren. 
 • Hoe leer je je OERbrein temmen? Leer belemmerende gedachtes om te buigen en vervangen voor meer helpende gedachten. Hoe werkt je OERbrein en hoe kan je deze om de tuin leiden?
 • Hoe maak je vaker bewuste en duurzame keuzes voor jezelf?
 • Ik help je loskomen uit de ratrace. Loskomen van vertrouwde, vastgeroeste patronen en overtuigingen. Ervaar hoe je met andere ogen kunt kijken naar situaties en naar je omgeving. 

  Lees meer over hoe ik dit aanpak 

Meer tijd in de natuur doorbrengen en het avontuur opzoeken... Hoe dan en wat brengt het je? 

Iedereen kan het: de natuur in gaan, kleine en grote avonturen opzoeken. 

Uiteraard heeft de één meer natuur (bos, weides, duinen, etc) dichtbij huis dan de ander, maar de kunst zit hem in hoe je hiernaar kijkt en hoe creatief je hierin kunt zijn.

Probeer eens met andere ogen naar je eigen omgeving te kijken. Ga eens op zoek naar nieuwe routes. Pak eens de fiets of OV en ga naar een ander gebied. Kies voor verschillende activiteiten voor de afwisseling en om een andere kijk op je omgeving te hebben. Denk bijvoorbeeld aan: wandelen, fietsen, suppen, kanoën, steppen. 

Vertraag en kijk eens bewuster om je heen. 

Het brengt je weer even terug naar de basis - JOUW basis. Geeft je inzicht in gedragspatronen die je wel of niet meer wilt. Geeft je inspiratie om bewustere keuzes te maken en gezondere gewoontes te ontwikkelen. Keuzes en gewoontes waarbij je meer plezier en geluk ervaart - HELL YES

Meer tijd in de natuur kan je helpen om...

 • Te ontdekken op welke manieren je meer rust ervaart en vaker een HELL YES gevoel te hebben
 • Jouw avontuurlijke kant te ontdekken en vaker een gevoel 'alive & kicking' te ervaren
 • Jouw (verborgen) krachten en talenten te ontdekken
 • Bewuster keuzes te maken. 
 • Bewuster een houding te kiezen, ten opzichte van jouw gedachtes, situaties, mensen
 • IN ACTIE TE KOMEN. Stop met zeuren en klagen. Pak de regie en kies met aandacht en bewust (om meer positieve impact te kunnen maken op hoe je jezelf voelt en je omgeving)
 • Nieuwe, gezondere gewoontes te ontwikkelen. Beter voor jezelf te zorgen.
 • Sterker in je schoenen te staan en vast te houden aan deze nieuwe gewoontes

Vind je het prettiger om dit SAMEN met iemand te doen? Iemand die je de juiste vragen stelt. Die je prikkelt en uitdaagt de grenzen van je comfortzone op te zoeken. Die je helpt reflecteren, helpt meer in verbinding met jezelf te komen en af en toe een beetje bijstuurt?

Ja dit wil ik!

HOE KUN JE JE RICHTING BEPALEN ALS JE NIET WEET WAAR JE HEEN WILT? 🧭

Hoe weet je wat je richting is en welke keuzes daarbij horen, als je nooit stil staat bij wat je écht wilt? Wat je het liefste doet?

In ons dagelijks leven stippelen we nauwkeurig routes uit naar bepaalde bestemmingen via Google maps. Hoe doe je dat voor de keuzes in je leven?

Waar sta je nu...zakelijk én privé? En is dat de plek waar je wilt zijn? Waar je straalt van energie en blijdschap. Waar je het gevoel hebt HELL YES! dit klopt voor mij. Of sta je op een plek die je leeg trekt en geen lol te beleven is?

Mijn avontuur in Zweden heeft mij gedwongen een pas op de plaats te nemen. Kritisch naar mezelf te kijken. Dichterbij mijn gevoel te komen.

De stilte (op het water en in het bos). De beweging (in de kano, uit m'n hoofd en in m'n lichaam). De rust (zonder mobiel en tijd). De eenvoud (back to basic leven). De goede gesprekken (en bijbehorende opdrachten). De oncomfortabele momenten...

Hebben mij meer zelfvertrouwen, rust en nieuwe inzichten gegeven. Inzichten waarmee ik mijn richting beter kan bepalen en de daarbij behorende keuzes.